Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Malmsteen egyik hőskorszakos énekese lett a Dokken új basszusgitárosa

1110ddmbMegvált Sean McNabb basszusgitárostól a Dokken. Ez így önmagában még nem tűnik túl érdekes hírnek, az már azonban annál inkább, hogy Mark Boals lett az utódja. Igen, az a Mark Boals.

2009 óta basszusgitározott a Dokken soraiban Sean McNabb, ám az együttműködésnek most vége. „Sean színészkedik, szólóprojekteket működtet és más zenekarokban is játszik, roppant motivált srác, de nekem olyan basszusgitárosra van szükségem, aki nem csak azért szeretne a Dokkenben zenélni, hogy reklámozza önmagát”, indokolta a döntést Don Dokken, aki szerint McNabb-bel kapcsolatosan nemcsak ego-problémák merültek fel, de a banda legendás vokáljaiból sem vette ki megfelelően a részét, másrészt pedig ujjal játszik a basszusgitáron, amit az énekes szintén nem kedvel.

Az új basszernél a vokálokkal biztosan nem lesznek gondok, hiszen az illető Mark Boals, akit annak idején Yngwie Malmsteen 1986-os Trilogy lemezén ismert meg a világ énekesként. „Mark azt mondta: nem magamat akarom előtérbe tolni, kifejezetten örülök neki, hogy nem én vagyok az énekes, boldogan erősítelek a háttérből, és ha nem tudod kiénekelni az összes magasat, ami fiatalon még ment, erre is figyelek majd”, idézte fel Don. Boals ettől még természetesen nem adja fel egyéb vállalásait, nemrég például az olasz Labyrinth új frontembere is ő lett.

A párosról alább megtekinthető egy felvétel, amint egy szeptember 7-ei kaliforniai jótékonysági fesztiválon az In My Dreamset játsszák.

 

Hozzászólások 

 
#1 Joel Simoni 2014-11-11 20:31
Hát ez érdekes lesz... Egyből kedvet kaptam egy Dokken bulihoz.
Az viszont meglepő, hogy Don Dokken kommentálta Sean McNabb eltávolítását. 2009-ben, mikor Barry Sparks "távozott", nulla infó volt.
Érdekes, hogy Doki bácsival ellentétben, Doug Aldrich-nak megfelel a fickó a Burning Rain-ben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.