Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Május végén ismét turnézni kezd a Baroness

Májusban ismét megkezdi a koncertezést a Baroness, akiknek elég alaposan belekavart az életébe a tavaly augusztusi angliai buszbaleset. Mivel a történtek után a ritmusszekció úgy döntött, nem folytatja tovább karrierjét a zenélésben, így a bulikon már természetesen új basszer és új dobos segíti majd John Baizley énekes/gitárost és Pete Adams gitárost.

„Nehéz szavakba önteni, mennyire izgatottan várjuk ezt a turnét”, mondja a május 24-én, Philadelphiában startoló körútról Adams. „Hét hónappal előtt ki tudta volna megmondani, hogy lesz a folytatás, vagy egyáltalán visszatérhetünk-e valaha az útra? De most itt vagyunk, és ott vesszük fel a fonalat, ahol leejtettük. Mindenkinek szívből köszönjük a szeretetet és a támogatást, és reménykedjünk benne, hogy ezek voltak a legnehezebb idők, amiket ez a banda valaha is megtapasztalt. Mondtuk nektek, hogy visszatérünk, szóval most nyomjuk!”

Mivel Allen Blickle dobos és Matt Maggioni basszer úgy döntött, nem turnézik tovább a Baroness soraiban, a koncerteken Nick Jost bőgős és Sebastian Thomson dobos játszik majd a csapatban. Egyelőre nem tudni, hogy elkötelezettségük csak a turnéra szól, vagy stabilan is ők jelentik-e majd a választ a banda számára. A körút mindenesetre június közepén zárul Tennessee-ben, de augusztusra már egy kanadai fesztivált is lekötöttek maguknak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.