Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Május közepén szabadul el Lombardo kísérleti vadállata

Május 15-én érkezik Dave Lombardo Philm nevű projektjének első nagylemeze, amely a Harmonic címet kapta. A beteg kísérleti zenében utazó trió albumát a Mike Patton-féle Ipecac Recordings gondozza majd. Lombardóék tizenöt dalt tettek fel az anyagra.

A Slayer dobosistene mellett Gerry Nestler énekes/gitárosból és Pancho Tomaselli basszusgitárosból álló formáció hardcore punk, jazz, ambient és funk elemekkel dolgozik, és e hatásokat ötvözi valami egészen sajátos zajongássá. „Amikor az emberek meghallják a nevemet a Philm kapcsán, automatikusan valami slayeresre asszociálnak, ennél nagyobbat azonban nem is tévedhetnének", magyarázza Lombardo. „A Philm hangzása majdnem bipoláris: egyfajta nagyon váratlan valami ez, ami ugyanakkor hihetetlen szenvedéllyel tölt el. A banda kedvéért mindössze négy elemesre redukáltam le a dobcuccomat, mint a késői '60-as évek ütősei, akik akkora hatást gyakoroltak rám. Minden dalunk önálló egész és egyéni a maga valójában – én leginkább ritmikusan érzelemgazdagként szeretem jellemezni őket. Mintha csak a '60-as évek összes súlyos nótáját egy csokorba gyűjtenénk, és mai tálcán szolgálnánk fel őket, meghintve napjaink modern trance-es és pszichedelikus hangzásaival."

A Harmonic dallistája az alábbi:

01. Vitriolize
02. Mitch
03. Hun
04. Area
05. Way Down
06. Harmonic
07. Exuberance
08. Sex Amp
09. Amoniac
10. Held in Light
11. Dome
12. Killion
13. Mezzanine
14. Mild
15. Meditation

A Philm a Slayer feszes naptára miatt csak szórványos koncertezést tervez a következő időszakban, legközelebb április 28-án lépnek fel San Diegóban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.