Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Május 2-án ismét Budapesten koncertezik Roger Waters

0925watersMúlt héten már megírtuk, hogy jövőre ismét Magyarországon lép fel Roger Waters. Most már a dátumot is tudjuk: a Pink Floyd egykori agytrösztje május 2-án koncertezik az Arénában.

Roger Waters 2018-ban visszatér Európába vadonatúj, Us + Them turnéjával, melynek programja a klasszikus Pink Floyd dalok mellet néhány új nótát, valamint szólókarrierje legnagyobb sikereit tartalmazza majd.-Az Us + Them a művész elképesztő pályafutásából szemezget, amely egyaránt tartalmazza a legnagyobb Pink Floyd albumok dalait (Wish You Were Here, The Wall, Animals, The Dark Side Of The Moon) csakúgy, mint új lemeze, az Is This The Life We Really Want? szerzeményeit.

A turné nem véletlenül az 1974-es dal, az Us And Them után kapta a nevét, amely a Pink Floyd egyik legsikeresebb albumán, a The Dark Side Of The Moonon jelent meg. „Egy teljesen új show-val indulunk útnak", fogalmazott Roger Waters. „Karrierem különböző időszakainak keveréke lesz, a Pink Floyd évektől egészen az új albumig. Megközelítőleg 80 százalék lesz a régi, és 20 százalék az új, de az egészet összekapcsolja egy általános téma. Nagyon jó kis show lesz, megígérem. És a leglátványosabb, amit valaha csináltam."

Roger Waters legendás lenyűgöző élő koncertjeiről, amelyek a rajongóknak óriási élményt jelentenek a magas színvonalú, csúcstechnológiájú audiovizuális produkcióval és lélegzetelállító quad hangzással. Az ígéret szerint az új turné sem lesz kivétel; több hónapos aprólékos tervezés után elkészült a show, amely a közönséget egy különleges zenei utazásra viszi minden este.

Roger Waters – Us + Them a művész első európai turnéja az óriási sikerű, 2010-ben indult The Wall Live koncertkörút óta, amelyet több mint 4 millió rajongó látott a 219 előadás egyikén, és azóta is a legsikeresebb szólóművész turné a zenetörténetben. A budapesti koncertre jegyek szeptember 28-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az öt különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók a 2018. május 2-án megrendezendő fellépésre.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Gabor Laborc 2017-09-26 12:25
Mar megvan a jegy Adelaide-be! Nagyon varos! A 2007-es koncert hatalmas volt, a 2012-es The Wall meg az egyik legnagyobb koncertelmenyem .
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.