Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Majdnem Mötley Crüe frontember lett Sebastian Bachból

0506bachHa hihetünk Sebastian Bachnak, állítólag 1992-ben csak rajta múlott, hogy nem lett Vince Neil távozása után a Mötley Crüe frontembere. Az énekes egyelőre sajnos nem árult el bővebb részleteket a történtekről, készülő önéletrajzában azonban várhatóan ír majd az esetről.

„Nemhogy megfordult a fejemben, hanem konkrétan felkértek rá, hogy legyek a Mötley Crüe új énekese”, válaszolta Bach egy ezt firtató rajongói kérdésre a Twitteren. Az énekes készülő önéletrajzában jó eséllyel ír is majd a Vince Neil 1992-es távozása után megesett sztoriról, illetve arról, mennyire került közel ahhoz, hogy a Mötley élére álljon. Egy másik kérdésre, amely arról érdeklődött, miért nem vállalta el a lehetőséget, az énekes csak annyit írt: mert akkoriban a Skid Row jobbnak tűnt. „Remek, az biztos, hogy tudok dönteni!”, tette hozzá nem kicsit önironikusan.

Mint tudjuk, a Mötley végül John Corabiban találta meg Neil utódját, és ugyan a vele készült 1994-es Motley Crue lemezt nemcsak a tábor egy része, hanem Mick Mars gitáros is a zenekar legjobb teljesítményének tartja, kereskedelmi szempontból messze alulmúlta a vele szemben táplált várakozásokat. Bach egyébként örök jolly joker volt a nagy bandáknál akkoriban, hiszen a Judas Priestnél szintén felmerült Rob Halford lehetséges utódjaként, de Sammy Hagar távozása után a Van Halen táborában is fontolgatták, hogy megkeresik.

Bach jelenleg új szólóalbumán dolgozik, amely valamikor 2014 elején kerülhet a boltokba. Az énekes csapatában néhány hete egy új turnégitáros is debütált Devin Bronson személyében, aki azelőtt Avril Lavigne-nel és Pinkkel is dolgozott. Sebastian önéletrajzi könyve szintén valamikor jövőre jelenhet meg, és Bach állítólag több nagy kiadóval is tárgyal a kiadásról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.