Shock!

július 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Madert és Kontost is visszahozta a Machine Head?

0325mhMa reggel adtuk hírül, hogy a Machine Head már próbál a potenciális új tagjelöltekkel, ehhez képest máris felreppent a pletyka: a zenekar ősszel a Burn My Eyes jubileumát ünnepli majd, méghozzá Logan Maderrel és Chris Kontosszal a fedélzeten...

A Blabbermouth hétfő délután kirakott egy hírt és egy koncertflyert, ami alapján úgy tűnik: Logan Mader szólógitáros és Chris Kontos dobos csatlakozik majd a következő időszakban a Machine Headhez, és a zenekar menerendjében egy fullos Burn My Eyes negyedszázados jubileumi turné szerepel az idei évre nézve. Hivatalos megerősítéssel jelenleg nem szolgálhatunk, de a flyeren két dátum is szerepel, egy október 25-ei Trezzo Sull'Adda-i fellépés, illetve egy október 26-ai padovai buli, amelyekre elvileg már péntektől lehet majd jegyeket váltani.

Mindez természetesen elég biztosra menő lépésnek tűnik, hiszen a zenekar népszerűségén nagyon komoly nyomot hagyott a tavalyi Catharsis lemez fogadtatása, az augusztusban huszonöt éve megjelent Burn My Eyesra azonban a '90-es évek egyik legfontosabb és legjobb metallemezeként szokás tekinteni. Az akkori felállásból jelen forgatókönyv szerint csak Adam Duce basszer hiányozna, aki pár éve nagyon csúnya körülmények között került ki a bandából (bár Chris Kontos a maga idejében hasonlóan viharosan távozott a fedélzetről, szemben Logan Maderrel, akivel Robb később is végig korrekt személyes viszonyban maradt). A basszer természetesen továbbra is Jared MacEachern.

További információk remélhetőleg hamarosan...

 

Hozzászólások 

 
#3 maradonnna 2019-03-26 01:32
Október 20. Barba Negra!!!!!
Idézet
 
 
#2 miso 2019-03-25 23:43
Jajj de állat lenne.
Első két lemezes fan vagyok, de persze MH ügyben már régen nem merek reménykedni sem:(
Idézet
 
 
#1 Codename333 2019-03-25 17:14
Én azt mondom h hosszútávon max ismeretlenekkel tud kezdeni akiknek kiugrási lehetőség lenne a banda....mert ez a Rob Flynn and his friends solo már rég nem az a machine head amit megszerettünk.Így sztem Kontos és Mader sem húzná sokáig.De meglátjuk.Érdekes húzás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.