Shock!

július 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Machine Head: nagyban folynak az új gitáros- és dobosjelöltek meghallgatásai

0320robbMegkezdte a meghallgatásokat az új gitáros- és dobosjelöltek számára a Machine Head. A zenekarba ismert és ismeretlen zenészek egyaránt jelentkeztek.

Az Instagramon tette közzé Robb Flynn, hogy a napokban megindultak a hivatalos meghallgatások a Machine Headben. A zenekarnak az ősszel távozott Phil Demmel gitáros és Dave McClain dobos helyére kell embereket találnia: a próbák az oaklandi Sharkbite stúdióban folynak Zack Ohren hangmérnök, Robb, illetve jelenlegi egyetlen társa, Jared MacEachern basszer jelenlétében. „A jelöltek közül sokakat nem ismertek, másokat talán igen”, kommentálta Flynn a meghallgatásokat. „A dolgok nagyon jól haladtak, de valójában eléggé össze is zavartak bennünket. Egyelőre nem igazán tudom, merre tartunk. Pár dolgot át kell gondolnunk…”

Mint kiderült, az aspiránsoknak a Locust, az Old, az Imperium, a From This Day, a Halo, az Aesthetics Of Hate és a This Is The End dalokat kellett megtanulnia. Annyi bizonyos, hogy a gitárosjelöltek között nincs ott a legnyilvánvalóbb tippnek számító Craig Locicero.

Mindeközben Demmel és McClain mindketten régi csapataik ügyeivel foglalkoznak: előbbi a Vio-lence-et élesztette újra, utóbbi pedig visszament a Sacred Reich soraiba, és ősszel Budapesten is fellép velük.

 

Hozzászólások 

 
#2 bjorn 2019-03-25 12:42
Idézet - Zoltan Gecse:
A nyakamat rá, hogy Ola Englund is ott kesz :)


Nem hinnem :) Csak az elso 2 Machine Headet szereti, meghat szerintem eleg jol el a YouTube csatornajabol, es a Six Feet Undert is azert hagyta ott mert az allando utazast az USAba nem tudta vallalni. Azt hiszem az At The Gates is megkereste, de nem vallalta...
Idézet
 
 
#1 Zoltan Gecse 2019-03-25 09:32
A nyakamat rá, hogy Ola Englund is ott kesz :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.