Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Madball: vissza 1989-be

Hamarosan új EP-vel jelentkezik a New York-i hardcore legenda Madball, akik Erik Rutannel töltöttek el pár napot a floridai Mana stúdióban, hogy elkészítsék a Rebellion kiadványt. Ez lesz Freddy Cricienék első stúdióanyaga az Unearthből és a The Red Chordból ismert Mike Justian dobossal.

A kiadvány érdekessége, hogy négy friss szerzemény mellett két régi dal (Get Out, It's My Life) is felkerül rá, amik annak idején a Madball 1989-es bakelit kislemezén, a Ball Of Destructionön szerepeltek. „Tizenkét éves voltam, amikor az eredeti felvételek készültek", idézte fel a korszakot Cricien a Noisecreepnek. „Sok régi dolog felidézésekor nincs éppen a legjobb memóriám, de erre a munkára emlékszem. A Ball Of Destructiont annak idején Don Fury stúdiójában vettük fel élőben, mindenféle utómunkálat nélkül. Odamentél, fizettél neki pár száz dollárt, aztán mindent felnyomtál. A felvételeknél ott volt rajtam kívül Vinnie Stigma a gitáron, a tesóm, Roger Miret basszusgitározott és Will Shepler dobolt. A háttérvokálokat Craig Setari és Mark Ryan nyomták. Amennyire ütős volt az eredeti változat, annyira jól esett most újravenni ezt a két nótát róla!"

A Rebelliont a Freddyhez kötődő The BNB Label gondozza majd, és az alábbi dalok kerülnek fel rá:

01. Reap What You Sow
02. The Beast (meghallgatható itt)
03. Get Out
04. Rebellion
05. My Blood
06. It's My Life

Ez lesz a Madball első stúdióprodukciója az új dobossal, Mike Justiannel, aki az utóbbi pár évben már velük turnézott, és korábban az Unearth, illetve a The Red Chord soraiban bizonyított.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Draveczki-Ury Ádám 2012-06-05 13:52
Az utolsóról írni akartam, de akkoriban volt az oldal átállása, és végül mire eljutottam addig, hogy megcsináljam, már nem lett volna aktuális annyira. De legközelebb nem követjük el ezt a hibát. ;)
Idézet
 
 
+3 #1 GTJV82 2012-06-05 12:25
Várjuk!
Apropó, írhatnátok az utóbbi gyilkos lemezeikről
(Legacy, Infiltrate The System, Empire)!!!
Valaki, Ádám pl.? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.