Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Madball: készül az új lemez, április 22-én Bécsben játszanak a Biohazarddal

0311madballNyár közepén jelenik meg a New York-i hardcore élet egyik prominense, a Madball új albuma, amelynek címéről egyelőre még nem döntött a banda. Freddy Cricien zenekara legutóbb négy éve adott ki új dalokkal teli nagylemezt.

Máris stúdióban dolgozik nyolcadik sorlemezén a New York-i Madball tagsága. Freddy Cricienék az Unearth egyik gitárosával, Ken Susival készítik az albumot a massachusettsi Graftonban, a producer azonban Chris „Zeuss" Harris lesz, aki a 2005-ös Legacy és a 2007-es Infiltrate The System anyagokat is készítette a bandával. Freddyék legutolsó kiadványa egy digitális EP volt 2012-ben Rebellion címmel, amelyen négy új téma és két újravett ősrégi darab szerepelt, és itt debütált a zenekar új dobosa, Mike Justian is, aki azelőtt az Unearthben, illetve a The Red Chordban játszott, és előzőleg már éveken át turnézott a Madball-lal is.

A zenekar szokás szerint nem bonyolítja agyon a dolgokat, és természetesen nem fognak évekre eltűnni a stúdió mélyén: április 22-én már indul is a következő Európa-turné, amelynek első állomása ráadásul pont Bécsben, a Szenében lesz. A Rebellion 5 Tour további fellépői a Biohazard, a Wisdom In Chains, a Devil In Me és a Final Prayer, de Berlinben, Hamburgban és Essenben az Ignite, illetve bizonyos állomásokon a H2O is csatlakozik a felálláshoz.

Freddyék legutolsó teljes albuma 2010-ben jött ki Empire címmel, és idén ünneplik a Set It Off debüt húszéves jubileumát is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.