Shock!

október 18.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Machine Head: új DVD jön a legzűrösebb periódusról

Összefoglaló DVD kiadvánnyal jelentkezik 2012-ben a Machine Head, akik a roppant sikeres európai koncertek után hamarosan Ausztráliában is bemutatják az Unto The Locust album dalait. A zenekar utolsó DVD-je 2005-ben jelent meg Elegies címmel.

Mivel a 2007-es The Blackening megjelenése és az Unto The Locust között eltelt időszak nemcsak a zenekar karrierjének legsikeresebb, de egyben legbrutálisabb periódusa is volt, a csapat idén alapos DVD-vel szeretne emléket állítani az elmúlt fél évtizednek. „Három évig turnéztunk a The Blackeninggel, majdnem négyszáz koncertet adtunk a lemez kapcsán, és rengeteg anyagunk van ebből az időszakból”, mondta Phil Demmel gitáros az Artisannak. „Rengeteg minden történt a turné közben: Dave McClain édesanyja meghalt, az én édesapám is meghalt, majdnem feloszlottunk, aztán jött a terápia… Vagyis rengeteg szarság esett meg velünk, és most ezt mindet megpróbáljuk egyberakni. Nyilván minden nem fog beleférni, szóval le kell csupaszítani a dolgokat, hogy komplett legyen a sztori.”

A Machine Head februárban Ausztráliában koncertezik a Soundwave fesztiválturné keretében, Európában legközelebb valószínűleg a nagy fesztiválok alkalmával játszanak. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy nemrég ezüstlemezt kaptak a 2003-as Through The Ashes Of Empires után Nagy-Britanniában, miután az album eladásai átlépték a 60 ezres példányszámot a szigetországban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.