Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Loomisszal és Shepparddel búcsúzott el szülővárosától a Sanctuary

Március 5-én, Seattle-ben Jim Sheppard és Jeff Loomis is csatlakozott a Sanctuaryhez a színpadon. A zenekar jelenleg karrierje utolsó turnéját folytatja, a decemberben elhunyt Warrel Dane helyén a Witherfall frontembere, Joseph Michael énekel.

0309sanctuary

Az Iced Earth előzenekaraként indult karrierje alighanem utolsó turnéjára a Sanctuary február végén. A zenekar a Witherfall énekesével, Joseph Michaellel a mikrofonnál áll ki a színpadra, a másodgitárosi poszton pedig Joey Concepcion (Armageddon, The Absence) penget. A zenekarhoz ugyanakkor otthon, Seattle-ben két ex-tag is csatlakozott: Jeff Loomis, akit a legtöbben ugye már csak a Nevermore-ból ismernek, pedig a végső fázisban a Sanctuaryben is pengetett, illetve Jim Sheppard basszer, aki mindkét csapatot megjárta. A két zenész a Taste Revenge-ben, illetve a Future Tense-ben lépett színpadra, alább egy videóösszeállítás is megtekinthető a különleges fellépésről.

„Úgy döntöttünk, lejátsszuk az Iced Earth-turnét, hogy így tisztelegjünk testvérünk, Warrel Dane előtt”, indokolta előzetesen Lenny Rutledge gitáros, miért indulnak neki az útnak a tragédia után is. „A műsorban számos régi és néhány újabb dal is szerepel majd, amelyeket a legmagasabb fokú tisztelettel és minőségben játszunk majd el barátunk emlékére. Csatlakozzatok hozzánk e búcsú erejéig, hogy megünnepeljük Warrel zenei örökségét a Sanctuaryvel.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.