Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Life Of Agony: már a stúdiójukat is kiürítették

Sal Abruscato egy friss beszélgetésben ismét megerősítette, amit már nekünk is elmondott néhány hónapja a vele készített interjúban: a Life Of Agony történetének minden bizonnyal vége. A klasszikus New York-i hardcore/metal zenekar már a stúdiójából is kipakolt.

„Nem fogunk többet játszani", mondta a zenekar státuszát firtató kérdésre egy lengyel interjúban Sal, aki főállásban jelenleg az A Pale Horse Named Death énekes/gitárosaként üzemel. „Kicuccoltunk a stúdiónkból, és mind úgy érezzük, hogy elértünk a sztori végére. Soha nem fogunk még egy lemezt készíteni, mert még egy dal megírásában sem értünk egyet. Keith pedig tovább akar lépni az életével, az életstílusával. És nagyjából ez az oka annak is, hogy én is továbbléptem és elkezdtem intézni a saját ügyeimet: hogy előre haladjak. Nem akartam, hogy a Life Of Agonyvel együtt a karrieremnek is vége legyen. A Life Of Agony nem turnézik, nem csinál tulajdonképpen semmit. Az utolsó bulikat tavaly júliusban adtuk, aztán kirámoltuk a stúdiót, és ennyi. A jövőben pedig semmit sem látok: erősen kétlem, hogy lesz folytatás. Nem tudom, miként lehetne rá módot találni."

Keith Caputo énekes tavaly nyáron lényegült át Mina Caputóvá, és mind kinézetében, mind nyilatkozataiban nyíltan felvállalta a változásokat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.