Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Let Me Down Easy: új dallal jelentkezett a Candlebox

Let Me Down Easy címmel bemutatott egy új dalt a Candlebox. A grunge rockerek következő nagylemezének megjelenése 2021-ben várható.

0831km

2016-ban jelentetett meg utoljára teljes nagylemezt a Candlebox, és jövőre végre megérkezik a Disappearing In Airports folytatása. Erről egyelőre nem tudni részleteket, de Let Me Down Easy címmel máris bemutattak róla egy új dalt, amelyet Kevin Martin énekes, illetve a néhai Chris Cornell testvére, Peter Cornell írt. Az egyelőre cím nélküli anyag kiadója a Pavement lesz.

A Candlebox annak idején a Far Behind című szomorkás-kirobbanó himnusszal tört be a köztudatba, amely nagyon komoly sláger lett az Egyesült Államokban, és sikere farvizén több mint 4 millió példányban ment el a tengerentúlon a banda 1993-as bemutatkozó lemeze. A zenekar ezekben az években turnézott többek között a Metallicával is, és két további, már mérsékeltebben fogyó, de azért Amerikában elég sikeres lemezt készítettek, az 1995-ös Lucyt és az 1998-as Happy Pillst. Ezután több mint fél évtized szünet következett, de aztán a 2000-es évek közepén ismét összejöttek, és azóta két nagylemezük jött ki, a 2008-as Into The Sun, illetve a 2012-es Love Stories & Other Musings. A Disappearing In Airportsra Kevin Martin maradt a zenekar egyetlen eredeti tagja, ám a banda dobosa Dave Krusen, aki annak idején már játszott a bandában egy ideig a '90-es évek végén, de mégis arról híres elsősorban, hogy ő dobolta fel a Pearl Jam Ten albumát.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.