Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Let It Shine: a harmadik dal Glenn Hughes új lemezéről

0807ghNovember 4-én jelenik meg Glenn Hughes régóta várt új nagylemeze, a Resonate. A mester egész szólókarrierje egyik legsúlyosabb munkájának ígéri az anyagot, amelyről most a Let It Shine című dalt is bemutatta.

Utoljára 2008-ban, First Underground Nuclear Kitchen címmel adott ki önálló albumot Glenn Hughes, de az énekes most elkészítette a folytatást, amely Resonate címmel jelenik meg a Frontiersnél november 4-én. Glenn Koppenhágában dolgozott az anyagon Søren Andersen gitáros, Pontus Engborg dobos és Lachlan „Lachy” Doley billentyűs társaságában, de pár szerzeményben a Red Hot Chili Peppers ütőse, Glenn régi haverja és időnkénti zenésztársa, Chad Smith dobolt. „Lehet, hogy ez a legsúlyosabb lemez, amit valaha készítettem”, mondta az új lemezről Hughes pár héttel ezelőtt a Billboardnak. „Persze nem akarom, hogy most bárki is azt higgye: amolyan ördögvillázósan kemény a zene, mert ez nem metal. De az biztos, hogy kibaszott súlyos, sűrű, sötét muzsika. Ez egy agresszív lemez, és minden egyes nyomorult dal azért kiált, hogy játsszuk élőben is.”

glennhughes_cA Resonate dallistája az alábbi:

01. Heavy
02. My Town
03. Flow
04. Let It Shine
05. Steady
06. God Of Money
07. How Long
08. When I Fall
09. Landmines
10. Stumble & Go
11. Long Time Gone
12. Nothing's The Same (deluxe bónusz)

Glenn ősszel a Living Colourrel közösen járja be Európát. A körút november 22-én startol Stuttgartban, és elsősorban nyugat-európai koncertekből áll, de november 23-án Prágát is érinti, ahol aránylag kényelmesen meg lehet nézni a két előadót. A Chad Smith dobolásával rögzített Heavy című dal videója és a My Town után most a Let It Shine is meghallgatható.

Hughes tavalyi bécsi bulijáról itt írtunk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.