Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemezen is kijön a Uriah Heep májusi PeCsa-bulija!

Máris stúdióban van a Uriah Heep legénysége, hogy rögzítsék új albumukat, ami már jövőre megjelenik. Számunkra azonban talán még ennél is nagyobb hír, hogy a veterán hard rock banda koncertlemezen jelenteti meg idén május 4-ei budapesti fellépésének anyagát.

A Uriah Heep az angliai Buckinghamshire-ben, a Liscombe Park Studiosban rögzíti következő stúdiólemezét. Mindez azért különleges, mert Mick Box és négy évtizedes múltra visszatekintő hard rock bandája egyébként nem szokta elsietni az albumok kiadását, utolsó friss dalokat rejtő anyaguk, a 2008-as Wake The Sleeper tíz kőkemény évvel követte elődjét, a Sonic Origamit. A banda felállása változatlan, vagyis a gitáros Box mellett Bernie Shaw énekes, Trevor Bolder basszusgitáros, Phil Lanzon billentyűs és Russell Gilbrook dobos alkotják a zenekart.

A '70-es évek első felének egyik legfontosabb hard rock formációja nemcsak új dalokkal rukkol elő jövőre, hanem újabb élő lemezzel is, melynek anyagát a Petőfi Csarnokban rögzítették idén május 4-én. Az album Official Bootleg Volume II – Live In Budapest, Hungary 2010 címmel jelenik majd meg, és amint címe is mutatja, utómunkálatok nélküli, valóban élő felvételeket rejt majd. Amíg a hanganyag megérkezik, nézegesd a buli képeit!

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.