Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Last In Line: ízelítő a klasszikus DIO hangszeresek leendő műsorából

A héten ismét próbált a Last In Line formáció, amelyben a legklasszikusabb DIO felállás hangszeresei egyesítették erőiket Andrew Freeman énekessel, akit a Hurricane-ből vagy a Lynch Mobból lehet ismerni. Vivian Campbell gitáros azt is elárulta, milyen dalokat játszanak majd többek között a közeljövő koncertjein.

Tavaly nagy felzúdulást keltett a Ronnie James Dio hívek körében, hogy Vivian Campbell gitáros, Jimmy Bain basszer, Vinny Appice dobos és Claude Schnell billentyűs a lassan három éve elhunyt énekes egykori klasszikus szólódalaival tervez koncertezni. Elsősorban Campbell (a képen) jelenléte verte ki sokaknál a biztosítékot, hiszen a két évtizede a Def Leppardban üzemelő gitáros a DIO-ból történt távozása után többször is kifejezetten negatív éllel nyilatkozott Ronnie-ról, és nem is beszéltek soha többé egymással.

A vállalkozás ténye a másik nemzetközi DIO haknicsapat, a DIO Disciples tagjainak szemét is bántja, de mindez persze különösebben nem zavarja a volt Hurricane és Lynch Mob torok Andrew Freemannel dolgozó bandát: a héten ismét próbáltak, és Vivian Campbell – a teljesség igénye nélkül – azt is elárulta, milyen dalok szerepelnek majd a jövendő koncertek programjában. Ennek megfelelően biztos, hogy játsszák majd a Holy Divert, a Stand Up And Shoutot, a Don’t Talk To Strangerst, a Last In Line-t, a Caught In The Middle-t, a Straight Through The Heartot, a We Rockot, az Egyptet, az Invisible-t és a Shame On The Nightot. Schnell egy korábbi interjúja alapján a banda csak az első három lemez legjobbjaira koncentrál majd, vagyis a Campbell távozása utáni korszakból nem akarnak előszedni semmit. „Fantasztikusan szól minden, az eredeti csapat energiája hihetetlen, Andy Freeman pedig egyenesen gyilkosan énekel. Ez állati jó lesz!”, mondta a legutóbbi, decemberi próbák után Vivian.

Konkrét turnétervek egyelőre nincsenek, de a csapat állítólag lubickol a jobbnál jobb ajánlatokban, így vélhetően minden csak idő kérdése…

 

Hozzászólások 

 
#1 mcdermott 2013-01-19 17:33
Hmmm... :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.