Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lassan a hagyományos videoklipeknek is leáldozhat

Habár július 4-én már megjelenik a massachusettsi Unearth új lemeze, a Darkness In The Light, a modern metalcore/thrash ötvözetben utazó banda mindezidáig nem készített hivatalos videoklipet a felvezető Eyes Of Black dalhoz, és könnyen meglehet, hogy nem is fog. Az ok egyszerű: lassan ennek sincs semmi értelme az internet miatt, csupán felesleges pénzkidobás.

„Épp egyeztetésben vagyunk a kérdésről”, mondta Trevor Phipps énekes az I’m A Stain webzine-nek arról, készül-e egyáltalán hivatalos klip az új Unearth lemezhez. „A videók egyre inkább csak haldokolnak, hiszen az emberek egyre inkább a YouTube-on és a rajongók által rögzített anyagokon keresztül emberek látják a zenekarokat. Biztosan veszünk majd fel a turné során koncerteket és egyéb dolgokat, amiket hozzáférhetővé is teszünk a YouTube oldalainkon, vagyis mindenképpen láthatóak leszünk. Aztán majd meglátjuk, akár még egy hivatalos videoklip is készülhet…”

Ami magát a lemezt illeti, Trevor szerint ezúttal is vérbeli, száz százalékos Unearth anyag született. „Azt csináljuk, amihez értünk, és ragaszkodunk a hangzásunkhoz. A kedvenceink jelentős része is így tesz: a Slayer, az Iron Maiden, az AC/DC… Ezek mind olyan bandák, akiknek beteszed a lemezét, és egyből tudod, mi szól. Ez szerintem ránk is jellemző, és meg is akarjuk tartani az eredeti Unearth ízeket a dalainkban, a lemezeinken. Persze emellett mindig nyitottak vagyunk az új dolgok, az eltérő hangzások irányába is, így biztos van ezen az anyagon is néhány dal, ami kísérletezősebb, de az albumaink alapvetően mindig a megszokott Unearth hangzást rejtik majd.”

A Darkness In The Light producere a Killswitch Engage gitáros Adam Dutkiewicz volt, a keverést Mark Lewis végezte, a dobok mögött pedig a Killswitch dobosa, Justin Foley segítette ki az Unearth tagjait. A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Watch It Burn
02. Ruination Of The Lost
03. Shadows Of The Light
04. Eyes Of Black
05. Last Wish
06. Arise The War Cry
07. Equinox
08. Coming Of The Dark
09. The Fallen
10. Overcome
11. Disillusion

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.