Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közzétette 2021-re halasztott európai turnéjának dátumait a Rammstein

Bejelentette 2021-es stadionturnéjának dátumait a Rammstein. Az idei, a járvány miatt elmaradó bulikra megváltott jegyek az új koncertekre is érvényesek.

0827ramm4

Nemrég törölte idei koncertdátumait a Rammstein, akik második európai stadionos turnékörüket futották volna le a tavalyi új lemez kapcsán. A turné május 25-én startolt volna Klagenfurtban, és augusztus 4-én tervezték befejezni Aarhusban. Ez a változat tehát kútba esett, de a csapat máris bejelentette a turné 2021-re újrahúzott változatát. A menet május 22-én indul Lipcsében, és augusztus 7-én ér véget Ostendében. Magyarországhoz legközelebb május 27-én, Klagenfurtban lépnek fel a Wörthersee Stadionban, ezt a bulit eredetileg idén május 25-én tartották volna. Aki esetleg abban reménykedett, hogy az új körbe bekerül egy magyar dátum is, csalódni kényszerül.

Ami 2020-at illeti, a Rammstein augusztus 20-ától esedékes észak-amerikai turnéja egyelőre még él, de az ottani helyzet és a koncertekre vonatkozó korlátozások fényében reálisan nézve ennek megrendezésére sincs sok esély, főleg, hogy a zenekar az Atlanti-óceán nyugati partján is hatalmas stadionokban játszana.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.