Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Koncertdömping 2023-ban: Kamelot és Myrath, Kissin Dynamite és Dynazty, Geoff Tate Budapesten

Az elmúlt napokban több jövő évi bulit is bejelentett a H-Music Hungary, újabb nevekkel bővítve a 2023-as koncertnaptárat. Az érkezők között nagy visszatérőket is találunk.

1214kamelot

Headliner turnéra indul Európában a Kamelot tavasszal. A modern szimfonikus metál ikonikus képviselőinek április 8-án a Barba Negra Red Stage ad majd otthont a speciális vendégekkel megspékelt koncertnek. A Thomas Youngblood vezette amerikai csapatot kiemelt vendégként a tunéziai Myrath kíséri majd. Az estéket a svéd Eleine és a modern metálban utazó League Of Distortion nyitja majd. Részletek itt.

1214tate

A Queensryche klasszikus hangjaként ismert Geoff Tate szintén európai turnéra indul tavasszal, de nem is akármilyen apropóból, hiszen a zenekar történetének legfontosabb és legnagyobb hatású lemeze, az Operation: Mindcrime jövőre lesz harmincöt éves. Az egykori zenésztársaival kötött megegyezés értelmében kizárólag Tate jogosult teljes egészében előadni a lemezt, amit meg is tesz majd március 19-én, a Barba Negra Blue Stage-en. Részletek itt.

1214kdin

Napjaink két sikeres európai melodikus csapatának közös turnéjából sem maradunk ki: a német Kissin Dynamite és az új generációs svéd metál megkerülhetetlen alapcsapata, a Dynazty összefog, hogy bevegyék Európát. Nyitóbandaként a Formosa csatlakozik a körúthoz. Ez a buli szintén a Barba Negra Blue Stage-en kap majd helyet. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 bogar 2022-12-14 07:45
Geoff Tate jelenleg egy álomsetlisttel turnézik. Kedvenc lemezem az OM, de már hallottam élőben vagy négyszer. Ettől még nem kérdés, hogy ott leszek, de olyan jó lenne mondjuk a Real World-öt hallani!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.