Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Komoly előrelépést ígér a következő lemezen a Darkest Hour

0826dhMasszív fejlődést ígér új albumától az amerikai főváros egyik emblematikus brutál csapata, a Darkest Hour, akik nemrég fejeztek be egy igen sikeres turnét a tengerentúlon a Killswitch Engage előzenekaraként, de máris dolgoznak a 2011-es The Human Romance folytatásán.

Taylor Larson producerrel kezdte meg új albumának munkálatait a Darkest Hour, és Michael Schleibaum gitáros igen komoly előrelépést ígér az anyagtól. „Masszív evolúcióra számíthattok. A mostani Killswitch turné nem is jöhetett volna számunkra jobbkor kreatív szempontból: megadta nekünk az időt és a teret ahhoz, hogy egészként gondolkodhassunk az albumról, és tényleg valami különlegeset készítsünk.

A zenekar a legutóbbi anyaghoz képest új ritmusszekcióval dolgozik, hiszen Aaron Deal basszer tavaly, Travis Orbin dobos pedig idén érkezett a csapatba. Ez John Henry énekes szerint hallatszik is majd az új zenéken. „Nem fejezi ki kellő mértékben a lényeget, ha azt mondom, hogy Travisszel írni igazi metamorfózist jelentett számunkra. A játékstílusa és a hatása beszivárgott a zenekar lelkébe, a látásmódja új életet vitt úgy a dalszerzési folyamatba, mint a teljes gondolkodásunkba. Friss fülekkel, új szemekkel áll mind a produkcióhoz, mind magához a zenéhez."

Az album valamikor 2014 elején kerülhet a boltokba a Sumerian Records gondozásában.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.