Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kokaint, kodeint és alkoholt is fogyasztott öngyilkossága előtt Keith Flint

Megérkezett a toxikológiai jelentés Keith Flint halálának ügyében. A The Prodigy frontembere öngyilkossága előtt több különféle bódítószert is fogyasztott.

0312keithflint

Március 4-én, önkezével vetett véget életének Keith Flint: a The Prodigy 49 éves frontembere felakasztotta magát essexi otthonában. Most megérkeztek a toxikológiai eredmények is, amelyeket a BBC ismertetett: ezek alapján Flint halála előtt kokaint, kodeint és alkoholt is fogyasztott. Érdekes körülmény ugyanakkor, hogy Caroline Beasley-Murray, Essex fő halottkémje szerint nincs elegendő megdönthetetlen bizonyíték arra vonatkozólag, hogy Flint tényleg végezni akart magával. Mint jelentésében áll, ugyanakkor azt sem lehet kijelenteni, hogy csupán szerencsétlen balesetről lenne szó, amelyet esetleg Flint valamiféle felelőtlen magatartása okozott volna. (Az idegenkezűség gyanúja továbbra sem merült fel.)

A The Prodigy idén a SZIN keretében érkezett volna Magyarországra, de a fellépés a történtek fényében elmarad, akárcsak a többi nyárra betervezett koncertjük.

 

Hozzászólások 

 
#2 White Sunday 2019-05-09 12:51
Idézet - the raven:
Khm...öngyilkos nem akart lenni,baleset nem volt,idegenkezű ség kizárva....mi van még?Persze másnap megbánta volna,de nincs másnap,sajnos...cucc,pia...ennyi..


Fuss neki újra a cikknek.
Idézet
 
 
#1 the raven 2019-05-09 11:18
Khm...öngyilkos nem akart lenni,baleset nem volt,idegenkezű ség kizárva....mi van még?Persze másnap megbánta volna,de nincs másnap,sajnos...cucc,pia...ennyi..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.