Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kőbe vésve: mindent egyesít magában az új Prong

Carved Into Stone lesz a Prong új albumának címe, amelyet valamikor az év első felében terveznek megjelentetni Tommy Victorék az SPV-közeli Long Branch Recordsnál. A trió már stúdiózik is Steve Evetts producerrel, akinek a személye remélhetőleg garanciát jelent arra, hogy az album jobban szól majd a legutóbbinál…

„A Carved Into Stone igazi eszenciális Prong”, mondja elöljáróban az anyagról Tommy. „A zenekar legrégebbi, legmocskosabb alapjaira építkezik, amelyeket annak idején a New York-i Lower East Side-on fektettünk le, de benne vannak a jelen poszt-metalos és rockos ízei is. Soha életemben nem dolgoztam még olyan keményen a stúdióban egyetlen lemezünkön sem, mint ezen. Mindig is hittem benne, hogy a Prong többdimenziós történet. Minden albumunk más és más színterekre tekintett ki: belekaptunk a hardcore-ba, a metalba, az indusztriális muzsikákba, sőt, még a tánczenékbe is. Úgy gondolom, ez a mostani anyag mindezt egyszerre hozza majd, és egyben roppant modern módon is szól.”

Tommy és társai, Tony Campos basszer, illetve Alexei Rodriguez dobos azzal a Steve Evetts producerrel melóznak a 2007-es Power Of The Damager utódján, aki többek között a Sepultura, a Hatebreed és a The Dillinger Escape Plan lemezein alakított nagyot az utóbbi években.

Victor és Campos emellett a Ministry március 30-án megjelenő új lemezén, a Relapse-en is játszanak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.