Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiváló listás helyezésekkel indított Steve Perry visszatérő albuma

Nagy siker Steve Perry új szólóalbuma: a több mint két évtized szünet után megjelent Traces a Billboard-lista hatodik helyén, Japánban pedig egyenesen az élen kezdett.

0821steveperry

73 ezer példányban kelt el a nyitóhéten az Egyesült Államokban Steve Perry visszatérő szólóalbuma, a Traces, ami a Billboard-lista hatodik helyére katapultálta a legendás énekest. Noha a zeneipar mai állapota miatt a végső eredmények bizonyosan nem közelítik majd meg Perry előző két szólólemeze, az 1984-es Street Talk és az 1994-es For The Love Of Strange Medicine eredményeit, listás helyezés szempontjából mindenképpen ez eddig a legmagasabb, amire jutott a tengerentúlon, hiszen az első anyag a tizenkettedik, a második a tizenötödik pozícióig vitte a maga idejében. Perry emellett jócskán lenyomta a Journey legutóbbi albumát, a 2011-es Eclipse-et is, amely valamivel több mint 21 ezer példányban ment el a nyitóhéten a maga idejében, és a tizenharmadik helyen indított.

A közönség érdeklődik a Traces iránt a többi nagy lemezpiacon is: a dallamos rockzenék kánaánjában, Japánban egyenesen az első helyen kezdett az album a nemzetközi kiadványok sorában, de bekerült a Top 40-be Kanadában, Nagy-Britanniában és Svájcban is. A lemezről hamarosan nálunk is olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
#1 Levike 2018-10-18 08:42
Meghallgattam, igazából ez nem egy AOR jellegű lemez, kicsit öreges is, de egészen más füllel hallgatva egy igen bennsőséges hangvételű lemez. Szerintem Steve nem egy igazi visszatérésnek szánta, hanem ki akart magából adni dolgokat.
Nem hiszem, hogy lesz komoly turné, vagy folytatás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.