Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kimondottan erőt adó dalok születtek”

Sounds Of The Forgotten címmel jelenik meg május 31-én, a DeathWave Records gondozásában a Witherfall negyedik albuma. A csapat most bemutatott egy újabb szerzeményt az anyagról.

1213witherfall

2020-ban, Curse Of Autumn címmel jelent meg a Witherfall legutóbbi, harmadik nagylemeze. A folytatás, a Sounds Of The Forgotten tavasz legvégén érkezik, producere Chris „Zeuss” Harris volt. „Azon vettük észre magunkat, hogy kimondottan depressziós, melankolikus dalaink születnek, hiszen rengeteg munkát fektettünk a Curse Of Autumnba, aztán beütött a járvány – mondja Joseph Michael énekes. – Előtte azt gondoltuk, semmi sem állíthat meg bennünket, aztán valaminek mégis sikerült… Úgy éreztük, vereséget szenvedtünk. Innen indult a Sounds Of The Forgotten, de aztán gyorsan kikeveredtünk ebből a periódusból, és végül kimondottan erőt adó dalok születtek. Persze akadnak közöttük negatív érzéseket tükröző témák is, de a teljes lemezen átívelő témák a továbblépés és az állhatatosság. Ez jelenti a Sound Of The Forgotten vezérfonalát.”

witherfall_cA dallista az alábbi:

01. They Will Let You Down
02. Where Do I Begin
03. A Lonely Path
04. Insidious
05. Ceremony Of Fire
06. Sounds Of The Forgotten
07. Aftermath
08. When It All Falls Away
09. Opulent
10. What Have You Done

A korábban bemutatott Insidious és a Ceremony Of Fire után most a What Have You Done? is meghallgatható. A csapat tagjai Joseph mellett Jake Dreyer gitáros, Anthony Crawford basszer, Gerry Hirschfeld billentyűs és a bandával kapcsolatos aktivitásait a stúdiózásra korlátozó Marco Minnemann dobos. Élőben Chris Tsaganeas dobol a zenekarban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.