Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kilenc év ínség után megérkezett az első új Fates Warning dal

0323fwInto The Black címmel máris meghallgatható egy új szerzemény a Fates Warning szeptember 26-án megjelenő új albumáról, a Darkness In A Different Lightról. A connecticuti progresszív metalosok októberben ismét Budapesten koncerteznek a lemezhez kötődő turné keretében.

„A Darkness In A Different Light majdnem két évnyi kőkemény munka eredménye a zenekar összes tagja részéről”, mondja a lemezről Ray Alder énekes. „Hiszem, hogy ez a felállás a legjobb a Fates Warning történetében, és úgy gondolom, ez hallatszik is a lemezen. Majdnem kilenc év telt el a legutolsó stúdióalbumunk megjelenése óta, és nem is lehetnék büszkébb arra, amit sikerült most letennünk az asztalra.” Az Into The Black dal alább vagy itt, 26.30-hoz tekerve meghallgatható.

A zenekarban Alder és Jim Matheos gitáros/főnök mellett Frank Aresti gitáros képviseli a legklasszikusabb leosztás tagságát, de Joey Vera basszer is egészen régen a fedélzeten van már, Bobby Jarzombek dobos pedig a metalszakma egyik legjobb, több irányba is kompatibilis ütőse. Az új lemez producere maga Matheos volt, a keverést a csapat régi munkatársa, Phil Magnotti végezte, a maszterelésért pedig Maor Applebaum felelt. Alderék utoljára 2004-ben jelentettek meg albumot FWX címmel.

0801fwA dupla formátumban megjelenő anyag dallistája az alábbi:

Első CD

01. One Thousand
02. Firefly
03. Desire
04. Falling
05. I Am
06. Lighthouse
07. Into The Black
08. Kneel And Obey
09. O Chloroform
10. And Yet It Moves

Második CD

01. Firefly (extended)
02. Falling Further
03. One (live)
04. Life In Still Water (live)

A Fates Warning a lehető legtöbbet szeretne turnézni az új anyaggal, és jó hír, hogy a fergeteges tavaly márciusi koncert után ősszel hozzánk is ismét eljutnak. A magyar buli október 16-án lesz az A38 Hajón, a Livesound szervezésében.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.