Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan Suicidal dalok az új Mike Muir albumon

Október 3-án kerül a boltokba Mike Muir új gyűjteményes lemeze, a The Mad Mad Muir Musical Tour, amelyre egyaránt felkerülnek majd új, eredeti és eddig kiadatlan Suicidal Tendencies, Infectious Grooves és Cyco Miko dalok. Az új Suicidal albumnak azonban továbbra sincs se híre, se hamva.

Az anyag pontos részleteire egyelőre még várnunk kell, az azonban biztos, hogy a dalokban felbukkan Mike egykori Suicidal- és Infectious-kollégája, a jelenlegi Metallica basszer Robert Trujillo, a Pennywise gitáros Fletcher Dragge és Brooks Wackerman dobos (korábban szintén Infectious és Suicidal, ma Bad Religion). És mivel a kiadvány alcíme Part One, előbb-utóbb alighanem folytatása is lesz...

A dallista az alábbi:

01. M.M.M.
02. Happiness (Is For People That Can't Stand Being Miserable)
03. All The Way!
04. Got Feelings?
05. Alone
06. Slightly
07. Done Gone Stupid
08. Full Of It
09. Hang On
10. Logical Thoughts Of A Lunatic
11. Who's Next?
12. What It Is!
13. Slo Death
14. So What? (If We Don't Care!)
15. Soulvation

Mindez nagyon szép és jó, arról azonban továbbra sincs semmi hír, hogy mikor kerül végre kiadásra az idei Szigeten is felbukkant Suicidal Tendencies nagyon régóta esedékes új nagylemeze. Muir egy tavaszi interjúban elárulta: mivel a saját stúdiójukban dolgoznak, és maga az album s a banda gondozásában jelenik majd meg, semmiféle határidő miatt nem kell aggódniuk. „Rengeteg zenénk van, és játszunk is élőben belőlük olyasmiket, hogy az emberek azt mondják majd: bazmeg, mi ez?, mire mi: nem tudom, haver, csak valami, amin mostanában dolgozunk... Erre persze mindenki megkérdezi majd, mikor jelenik meg, amire viszont az a válasz, hogy nem tudjuk, sőt, azt sem tudjuk, egyáltalán megjelenik-e. Nem igazán foglalkozunk annyit a játékszabályokkal, mint magával a zenével... Talán jövő év elejét tudom elképzelni megjelenésnek."

Az új album kérdése azért tűnik égetőnek, mert a Suicidal utolsó friss dalokat rejtő sorlemeze, a Free Your Soul And Save My Mind 2000-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 zombee 2011-09-01 12:01
Csak kérdés: a No Mercy Fool mi volt? Új dalok voltak rajta, a borítón is az van, hogy Suicidal Tendencies. Vagy az is olyasmi volt, mint a Year of the Cycos?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.