Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Kétoldali tüdőgyulladása miatt kritikus állapotban van Bernie Tormé

Nagyon beteg, és intenzív osztályon fekszik Bernie Tormé. Az Ian Gillan és Ozzy Osbourne zenekarában is megfordult gitárost kétoldali tüdőgyulladással kezelik.

0214bt

Facebook-oldalán arra kérik a rajongókat, hogy imádkozzanak érte, így alighanem nagyon rossz állapotban lehet Bernie Tormé. A 66 éves gitárost teljesen kifejlődött kétoldali tüdőgyulladással szállították kórházba a napokban: mint ismeretes, egy ilyen betegség kialakulásától tartottak az orvosok Ozzy Osbourne esetében is, hiszen ebben a korosztályban már könnyen végzetessé válhat a dolog. Tormé a hírek szerint tényleg rettenetesen rosszul van, a bejegyzés alapján alighanem életveszélyes állapotban lehet.

Az ír származású gitáros annak idején Ian Gillan bandájában szerzett magának nevet, de akkor vált igazán ismertté, amikor Randy Rhoads tragikus halála után beugrott egy rövid időre Ozzy Osbourne csapatába. Később zenélt Dee Sniderrel és Clive Burr-rel is a gyorsan földbe állt Desperadóban is. Legutóbbi szólóalbuma tavaly ősszel jelent meg Shadowland címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 99 2019-02-14 10:57
hát én a huszas éveim végét taposom és tavaly kaptam el egy iylet. 2 és fél hónapig voltam a szobám fogja és rettenetes volt.Az ő korukban elképzelni sem tudom mit élhetnek át egy iylen alatt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.