Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Javul Ozzy állapota, de alighanem nagyon beteg lehetett

A jelek szerint sokkal rosszabbul volt Ozzy Osbourne, mint azt környezete tudatta a külvilággal, amikor nemrég kórházba került. Az énekes szerencsére már nincs veszélyben.

0208ozzy

Múlt héten egy makacs légúti fertőzés miatt kórházba szállították Ozzy Osbourne-t, aki teljes európai turnéját is lemondta a betegség miatt. A szűkszavú közlemény akkor arra szorítkozott, hogy az orvosok szerint a 70 éves énekes felépülése kórházi körülmények között biztosítható leginkább, ám már abból is sejteni lehetett, hogy gond van, amikor kiderült, hogy felesége és menedzsere, Sharon Osbourne is beköltözött mellé a USC Keck kórházába. Később még annyi plusz információt biztosítottak, hogy a tüdőgyulladás kialakulását akarták megelőzni a folytonos orvosi felügyelettel, utóbbi ugyanis ebben az életkorban már nagyon könnyen végzetesre fordulhat.

Azóta kiderült, hogy Ozzy tényleg nagyon rosszul volt: Sharon The Talk című talk show-jának aktuális adásából legalábbis annyi derült ki, hogy végre kiengedték az intenzív osztályról, és most már „magától lélegzik” – vagyis a gond alighanem több lehetett szimpla kis torokfájásnál… Viszont jó hír, hogy Osbourne állapota már javul, és egyre jobban érzi magát, bár egyelőre nem tudni, vállalhatja-e a márciusra tervezett ausztrál fellépéseket. Utóbbiakat mindenesetre eddig nem mondták le…

Ozzyt korábban is sokszor sújtották különböző betegségek vagy kisebb-nagyobb balesetek, az utóbbi hónapokban azonban különösen peches: mostani bajai előtt, ősszel egy elfertőződött kézseb miatt szorult kezelésre és kényszerült koncertek törlésére.

 

Hozzászólások 

 
#1 White Sunday 2019-02-13 14:17
God Bless Ozzy!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.