Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két új dalt is felvett a Liiva-féle Arch Enemyt jelentő Black Earth

Burn On The Flame és Life Infernal címmel két új dalt rögzített egy válogatáshoz a Black Earth. Utóbbi név ugyebár az Arch Enemy klasszikus felállását takarja…

0122be

Noha az Arch Enemy népszerűbb ma, mint valaha, a fronton Alissa White-Gluzzal és a másodgitáron Jeff Loomisszal, alighanem a csapat minden híve tudja: 2016-ban ismét összeállt a zenekar akár klasszikusnak is tekinthető felállása is, amely az 1999-es Burning Bridges mesterművet készítette. Mike Amott, Christopher Amott, Liiva, Daniel Erlandsson és Sharlee D’Angelo az igen beszédes Black Earth néven borultak össze ismét, és kisebb-nagyobb rendszerességgel kizárólag a zenekar első három nagylemezének dalait játsszák élőben. Mindez ugyanakkor exkluzív jelleggel Japánra korlátozódik, ahol már a Liiva-korszakban is hatalmas névnek számított az Arch Enemy. Most úgy tűnik, a dolog azért nem áll meg itt: a Black Earth két új dalt is rögzített, amelyek egy gyűjteményes albumra kerülnek majd fel bónuszként. A szóban forgó lemezen a korai anyagok dalai szerepelnek majd remaszterizált formában.

„Nagyon nehéz volt mindenkit összehozni ehhez a két dalhoz”, ismerte el Mike Amott a Masa Ito’s Rock TV-nek. „De azért megírtuk őket: egyet közösen raktam össze Chrisszel, egyet pedig egyedül, a címük Burn On The Flame és Life Infernal. Szerintem olyan stílusúak, mint amiben annak idején utaztunk, és nagyon erős lett mindkettő. Még az első három lemezünk stúdiójába, Fredrik Nordström stúdiójába, a Fredmanba is visszamentünk, tehát az eredeti producerünkkel dolgoztunk ismét.”

Egyelőre persze nincs szó további újdonságokról, vagyis aki a mai napig is a Liiva-féle Arch Enemyre áhítozik, annak egyelőre be kell érnie e két friss darabbal.

 

Hozzászólások 

 
#1 torta 2019-02-17 12:46
A japan koncertfelvetel a Liivas turnerol dobbenetesen jo, remelem lesz egy full uj lemez is a regi-uj felallasto
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.