Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két tagtól is megvált az Onslaught

Kettős tagcsere történt a brit Onslaughtban: a brit thrasherek már új dobossal és másodgitárossal rögzítik a következő lemezt, amelynek megjelenése még 2018-ban várható.

0114onslaught

Megvált Iain „GT” Davies gitárostól és Mic Hourihan dobostól az Onslaught, akik a jövőben egyéb elfoglaltságaikra akarnak koncentrálni. A zenekar máris megtalálta a két zenész utódait, ám Nige Rockett gitáros egyelőre nem akarta elárulni, kikről van szó. „Azonban mindenki higgyen nekem: még sosem szólt ennyire agresszív és céltudatos módon a csapat!”, mondja.

Az új felállású Onslaught első koncertje augusztusban lesz a Bloodstock Open Air fesztiválon, itt már elvileg új dalt is játszanak majd. A 2013-as VI lemez folytatása még idén kijön, és Rockett a csapat eddigi leggonoszabb, legkeményebb lemezének ígéri.

 

Hozzászólások 

 
#2 Zoli 2018-03-28 20:02
Sajnos valamiért ezeket a bandákat nem szervezik le, pedig ha Bécsben megéri 50 emberre (onslaught) akkor talán itt is...
Idézet
 
 
+2 #1 Jackoff 2018-03-28 15:46
Ide mikor jönnek már? Ezer éve nem jártak itt, ahogy a Tankard meg a Grave Digger sem. OK, ők németek és a Digger még csak nem is thrash, de ezek a zenekarok valamiért sosem jönnek mostanság. Ja, és még a Gotthardot tudnám említeni, amit megnéznék és ezer éve nem voltak. Tudom, nincs már Stevie, de attól a zenekar még van, klubba jöhetnének simán. De a legjobban az Onslaught brutalitását várom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.