Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két tag is távozott Mike Portnoy új bandájából

Mindössze két hónappal a debütáló album megjelenése előtt távozott az Adrenaline Mobból Rich Ward gitáros és Paul DiLeo basszusgitáros, mert nem tudták összeegyeztetni egyéb elfoglaltságaikat a Portnoy – Allen projekt máris teli naptárával.

„Amikor először meghívtak a zenekar másodgitárosának, mindenki tisztában volt azzal, hogy az összes tagnak vannak egyéb elkötelezettségei", áll a Stuck Mojo és Fozzy gitáros Ward közleményében. „Mind tudtuk azt is, hogy kihívás lesz így működtetni a bandát, de egyetértettünk abban, hogy a felállásban rejlő potenciál miatt mind az ötünknek megéri meghozni bizonyos kompromisszumokat. Pár hónap alatt nyilvánvalóvá vált, hogy a lemez megjelenése után nem lenne lehetséges összeegyeztetni a banda időbeosztását a többi zenekaroméval, és az Adrenaline Mobnak kellene a fő prioritásommá válnia. Vagyis csak akkor folytathattam volna a lemezkészítést és a turnézást a Fozzyval, a Stuck Mojóval és a Walking With Kingsszel, amikor az Adrenaline Mob éppen nem aktív. Ezt azonban nem tudtam vállalni."

Ward mindehhez hozzáteszi: soha nem dolgozott még szenvedélyesebb és eltökéltebb muzsikussal Mike Portnoynál, és hangsúlyozza a válás békés, baráti légkörét. Az Adrenaline Mob három együtt maradt tagja, Portnoy, Russell Allen énekes és Mike Orlando gitáros nyilatkozata megerősíti ezt. „A zenekar magját mindig is mi hárman jelentettük, a lemezt is így írtuk és rögzítettük. Rich és Paul csak később kerültek be a képbe az eredeti turnéfelállás tagjaiként, és iszonyú jó volt velük játszani. De mindkettejüknek vannak más projektjeik is, így nem tudták magukat száz százalékig elkötelezni az Adrenaline Mob mellett. A legjobbakat kívánjuk nekik."

Az Adrenaline Mob első lemeze, az Omertá március 13-án kerül a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.