Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két sosem hallott ’96-os dalt vett fel az újjáalakult The Hellacopters

Tudjuk egy ideje, hogy az idei Sweden Rockra ismét feltámad a The Hellacopters, méghozzá eredeti felállásában, az azonban még ehhez képest is elég komoly, hogy Nicke Anderssonék új hangzóanyaggal is jelentkeznek. Egyelőre csak egy exkluzív bakelit kislemezről van szó, de mint tudjuk, evés közben jön meg az étvágy…

1101hella

Két soha nem hallott dal, a My Mephistophelean Creed és a Don’t Stop Now kerül fel arra a speciális kislemezre, amely a The Hellacopters idei jubileumi bulija alkalmából jön majd ki június 3-án, egy héttel a Sweden Rock fesztivál előt. A dolog ennél autentikusabb nem is lehetne, ezt a két számot ugyanis még 1996-ban, vagyis a klasszikus Supershitty To The Max! debüthöz írta a banda, ám a dalok végül nem kerültek fel a lemezre. Maguk a felvételek azonban frissek és ropogósak, a zenekar idén vette fel őket Nicke Andersson saját stúdiójában.

A Sweden Rock fesztiválon esedékes, jelen állás szerinti egyetlen fellépés az eredeti felállásban jön majd össze, vagyis az énekes/gitáros Andersson, Dregen gitáros, Kenny Håkansson basszer és Matz Robert Eriksson dobos lép majd színpadra. Egyelőre szigorúan csak erről az egy buliról szól a fáma, de Dregen egy novemberi interjúban már meglebegtette, hogy továbbiak is elképzelhetők. „Csak a saját nevemben beszélek, de én baromira szeretnék koncertezni”, vallotta be a gitáros. „Mert 2016-ban lesz húsz éve, hogy kijött a Supershitty To The Max!, de jövőre csak egy bulink lesz. Viszont 2017-ben meg a Payin’ The Dues lesz húszéves…”

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 smafu 2016-05-03 10:17
De jó is lenne!
Idézet
 
 
+7 #1 sbxslade 2016-05-03 06:52
kedves jezuska, kerlek hozz nekem karacsonyra egy hellacopters koncertet a kornyekre, meg ausztria is belefer, mert a hellacopters iszonyatosan kult es tudom, hogy valamikor tizezer eve mar jartak a szigeten, de en arrol lemaradtam ):

olel: b.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.