Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két énekessel éledt újjá az All Shall Perish

1022hernanMióta a Suicide Silence elég csúnyán lenyúlta Hernan „Eddie" Hermida énekest, nem lehetett hallani az All Shall Perishről, és szinte mindenki biztosra vette, hogy a csapatnak vége. A helyzet nem ez: kissé átalakult felállásban, de Hermidával a mikrofonnál ismét aktivizálták magukat.

Új dalokon dolgozik a dél-kaliforniai All Shall Perish, akik két évvel ezelőtt álltak le, amikor is a tragikus balesetben elhunyt Mitch Lucker helyére az ő frontemberüket, Hernan Hermidát igazolta le a Suicide Silence. Akkor volt is némi feszültség a felek között, de most mégis ismét Eddie-vel éledt újjá a banda egy megújult felállásban: a főember Ben Orum gitáros persze adott, és noha a legutóbbi This Is Where It Ends lemezen már nem játszott, most ismét itt van az alapító Matt Kuykendall dobos is. Szintén jelen volt a korai érában az ismét aktivizált Chris Storey gitáros, aki 2009-ben távozott az All Shall Perish soraiból, és Caysen Russo is, aki annak idején szólógitárosként tevékenykedett a bandában, most azonban basszerként tér vissza, miután Mike Tiner jogi és anyagi nézeteltérések miatt nem kívánt társaival tartani.

Még érdekesebb, hogy az eredeti énekes, Craig Betit szintén szerepet vállal majd a jövőben a zenekar tevékenységében, de egyelőre nem egyértelmű, hogy folyamatosan két énekessel nyomják-e majd, vagy ő inkább akkor jut majd szerephez, ha Hermida éppen a Suicide Silence-szel turnézik. A zenekar máris dolgozik az új dalokon, így 2016-ban bizonyára hallunk is majd tőlük ezt-azt. Addig is alább meghallgatható a Suicide Silence hamarosan érkező új EP-je címadó dalának egy remixváltozata. A minialbum fő érdekessége, hogy idei balatonszemesi koncertfelvételeket is rejt majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.