Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hermida és a Suicide Silence lehetetlen kényszerhelyzetbe hozta az All Shall Perish tagjait

Noha Hernan „Eddie” Hermida és a Suicide Silence igyekezett elkenni az énekes távozásának körülményeit az All Shall Perish soraiból, most kiderült: korántsem ment ennyire tisztán és szépen a váltás. Mike Tiner basszer szerint az All Shall Perisht gyakorlatilag belekényszerítették abba, hogy kirúgja Hermidát.

„Először márciusban, a japán turnénkon hallottam arról, hogy Eddie esetleg belép a Suicide Silence-be”, mondta Tiner, az All Shall Perish vezéregyénisége a Metal Injectionnek. „Amikor először felhozta, úgy láttatta a dolgokat, mintha csak a lemezfelvételeket fontolgatná, de aztán ahogy fokozatosan elmagyarázta, teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy be akar lépni a Suicide Silence-be. A helyiségben mindenki egyformán reagált: azt kérdeztük tőle, hogyan lesz ideje egyszerre mindkét zenekarra. Tucatszor biztosított minket, hogy simán működhet majd egymás mellett a két csapat úgy, hogy mindkettőnek ő az énekese. Mivel korábban mindig megbíztunk Eddie-ben, végül egy sor hosszas konferenciahívás után úgy döntöttünk, csinálja, és addig várakozó álláspontra helyezkedünk, amíg a két zenekar ügyei nem ütköznek egymással.”

Minderre nem kellett sokáig várni: noha a Metallica által szervezett Orion Music + More fesztiválos koncert, illetve egy saját amerikai turné simán lement a döntés meghozatala után, ám három kaliforniai buli kapcsán végül kiborult a bili. A zenekar a Death Angellel játszott volna, le is kötötték a fellépéseket, de a Suicide Silence menedzsmentje végül közölte velük, hogy Hermida nem tudja vállalni a bulikat. „Ez volt az a pillanat, amikor tájékoztattak minket arról, hogy mi mindent nem csinálhatunk: az All Shall Perish egyetlen koncertet sem adhatott volna, amíg nem válik mindenki előtt ismertté, hogy Eddie a Suicide Silence új énekese. A menedzsmentjük közölte, hogy csak bőven az új lemezük megjelenése és turnéja után lehetne Eddie-t ismét velünk látni. Ez legalább egy év lett volna, amíg semmit sem csinálhatunk, de inkább még több. Voltak más szabályaik is, de ez mindegyiken túltett.”

Mivel Hermida még ezek után is kötötte az ebet a karóhoz, hogy képes egyszerre mindkét zenekarban énekelni, és nem volt hajlandó kilépni az All Shall Perishből, társai hozták meg helyette az elkerülhetetlen döntést. „Ezt most az All Shall Perish és a Suicide Silence rajongóitól is kérdezem: mi történne, ha a Starbucksban dolgoznál, majd közölnéd a főnököddel, hogy elhelyezkedtél az utca másik oldalán lévő Coffee Beanben is, az jelenti számodra innentől fogva a fő prioritást, a következő évben vagy még tovább egyetlen műszakot sem tudsz vállalni a Starbucksban, majd hozzátennéd, hogy de nem mész el? Na, akkor ezek után mondjátok meg ti, hogy Eddie kilépett tőlünk, vagy felkértük arra, hogy távozzon…”

Az All Shall Perish jelenleg keresi új énekesét. A zenekar legutóbbi, sorrendben negyedik nagylemeze 2011 nyarán jelent meg This Is Where It Ends címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.