Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két Dirkschneiderrel megy tovább az U.D.O.

0101svenTulajdonképpen egyáltalán nem meglepő módon Udo Dirkschneider fia, Sven került az U.D.O. soraiba, miután a zenekartól nemrég megvált Francesco Jovino dobos. Sven azelőtt saját csapatokban játszott, illetve a napokban a Saxont is kisegítette néhány brit dátum erejéig.

A 21 éves Sven Dirkschneider lett az U.D.O. új dobosa, méghozzá nem kizárólag azért, mert ő a címszereplő fia, hanem mert a számos meghallgatáson őt találta a legjobbnak a zenekar. „Egyszerűen ő győzött meg minket a leginkább”, áll az erről szóló közleményben. „A stílusa roppant friss és súlyos, nekünk pedig pontosan erre van most szükségünk az U.D.O.-ban. Pontosan tisztában vagyunk azzal is, hogy Sven tökéletesen passzol a zenekari családba, hiszen több mint négy éven át melózott velünk dobtechnikusként. Vagyis számos világkörüli turnéról ismerjük, mindenki szereti őt, és mindenki jól kijön vele.”

Svent az utóbbi években egy kölni illetőségű saját bandában, a .damagedben lehetett látni a szerkónál, de a napokban a Saxonba is beugrott az agyi aneurizmája után lábadozó Nigel Glockler helyére pár brit buli erejéig. „Egészen különleges érzés, hogy az apám zenekarának a része lehetek”, mondja. „Valahogy persze mindig a zenekar körül lógtam, mióta csak az eszemet tudom, de arról nem is álmodtam, hogy egy napon majd én is rendes tag lehetek.”

Sven első fellépése március 6-án, Würzburgban lesz az U.D.O.- ban, és természetesen őt lehet majd látni a friss Decadent album turnéjának magyarországi állomásán is a Barba Negrában, március 24-én. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.