Shock!

július 19.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Két dal is meghallgatható Apey új szólólemezéről

1012apeyOktóber 16-án új szólólemezzel jelentkezik Áron András, azaz Apey. A Strangerről most két dal is meghallgatható.

Apey nem az a pihenős típus: alig pár héttel az Apey & The Pea remekül sikerült új albuma, a HEX után egy új szólólemezzel is jelentkezik. A Stranger a tavaly ősszel kiadott Foxes folytatása, a frontember harmadik szólóanyaga. Általában próbálok mindig valami újat keresni, és mindig találok is”, mondta Apey a Lángoló Gitároknak. „Most az volt a koncepcióm, hogy nem szeretnék halálra fejtegetni mindent, nem szeretnék gondolkozni, vagy túltervezni. A Strangert nagyjából két hét leforgása alatt írtam július végén, majd még két hét alatt rögzítettem itthon. Hallgatva ezt a lemezt olyan, mint egy régi ismerős barát, akit mintha már hallottam volna, de tudom, hogy mégsem. Nehéz megfogalmazni szavakkal, de nagyon megnyugtató érzéssel tölt el.”

A lemez két dala szintén a Lángolón debütált tegnap, az egyik ráadásul egy Neil Young-feldolgozás. Az album budapesti lemezbemutatója az A38 Hajón lesz október 21-én, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.