Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Készül az új The Haunted: „Nem kell mindennek szupergyorsnak lennie”

0630hauntedMár szinte minden dalt megírt új lemezéhez a The Haunted, ám még ők maguk sem tudják, mikor jelenhet meg a 2014-es Exit Wounds utódja. Annyi ugyanakkor bizonyos, hogy a banda műhelyében ezúttal változatosabb lemez készül.

Lassan, de biztosan alakulgat a The Haunted új albumának anyaga, de a munka nem egyszerű, hiszen Marco Aro énekes és Ola Englund gitáros ugyan Stockholmban laknak, a csapat többi tagját azonban messzebbről kell összevadászni ehhez: Jonas Björler basszer ugyan Svédországban él, de távol a fővárostól, míg Adrian Erlandsson dobos Londonban, Patrik Jensen gitáros pedig Helsinkiben rendezkedett be. „Az Exit Woundsszal nagyon sokat kellett bizonyítanunk, hiszen bizonyos értelemben egyfajta visszatérő lemez volt”, mondta a Kaaos TV-nek Englund. „Ennél a mostaninál nincs meg ez a nyomás rajtunk, így több időt, figyelmet szentelhetünk talán a minőségnek is. Nem kell mindennek szupergyorsnak lennie… Dinamikailag szerintem jóval kiegyensúlyozottabb lesz ez az album, mint az Exit Wounds, ami egy megállíthatatlan, roppant intenzív anyag volt elejétől a végéig. Ez dinamikusabb. Mármint az eddig megírt dalok alapján. Az biztos, hogy érdekes lesz.”

A zenekar idei utolsó koncertje Wackenben lesz augusztus elején, utána nem sokkal meg akarják kezdeni a lemezfelvételeket. Ami a megjelenést illeti, egyelőre nem akarnak jóslásokba bocsátkozni: elkészülnek, amikor elkészülnek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.