Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Készül a második Triptykon nagylemez

0606triptykonÚj Triptykon nagylemezen dolgozik Thomas Gabriel „Warrior" Fischer, amely a jelen állás szerint valamikor 2014 elején kerülhet a boltokba. A Celtic Frost utódzenekarának debütáló nagylemeze, az Eparistera Daimones 2010-ben jelent meg.

„Sok zenét írtam az új lemezre, az eddigiek alapján nagyon sötét és nagyon változatos lesz", írta Fischer. „A címről, a borítóról és az általános dizájnról már egyaránt döntés született, és remélhetőleg mindent be tudok fejezni az év vége előtt. A gitárhangzásom tovább fejlődött egy bizonyos irányvonal keretei között, és tökéletesen fejezi ki az én személyes érzelmi tájképemet. Sosem tudtam jobban megjeleníteni önmagamat a gitárhangzásban az utóbbi években. Három évtizeden át tökéletesítettem ezt a megszólalást, és mára jutottam el addig, hogy teljesen elégedett vagyok vele. Benne van az a súlyosság és sötétség, amit kerestem."

Az egykori Celtic Frost főnök emellett egy másik, egyelőre bővebben nem bemutatott zenei projekten is dolgozik, amit különböző szinteken, de ugyanolyan sötétnek és súlyosnak ígér, mint a Triptykont. Ennek befejezése azonban csak a Tripytkon lemez elkészülte után várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.