Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Keringő az Ørdøggel

Új videóval jelentkezett az Ørdøg. Vörös Andrásék ezúttal a tavalyi Sötétanyag lemez Keringő című daláhzo forgattak klipet.

0408ordog1

Új videót mutatott be az Ørdøg. „Tánccal kezdtük, tánccal zárjuk le: a Sötétanyag című második Ørdøg-lemez első nyilvánosságra hozott dala tavaly januárban a Sátántangó volt... Most pedig, hogy keretbe foglaljuk a dolgot, itt a másik tánc, a Keringő klipje. A rendező Galler András Indián, a maszkokat Kocsis Eszter készítette, a szereplő gyerekek a MU Színház Termini műhelyének tagjai, illetve a basszusgitárosunk, Salim kisfia, aki végre bosszút állhat apán mindenért...”, írja az új klipről a zenekar.

A banda emellett a tavalyi évet is összegezte. „2017-ben történt egy csomó minden, életünkben először lett bakelitlemezünk, életünkben először volt olyan lemezbemutatónk, ahova minden jegy elkelt, koncerteztünk, fesztiváloztunk, felléptünk a Mastodonnal, és a Sötétanyagot a 2017-es év legjobb lemezei közé válaszotta évértékelőjében a Shockmagazin, a Rockstation, a Grungery, a Rozsdagyár és a Fémforgács is. Szóval, büszkék vagyunk, és örülünk, hogy tetszik, tényleg.”

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 LiliMiciPanniSári 2018-01-15 19:12
mesteri....a legjobb szövegekkel bíro magyarrock...gratulálok
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.