Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Keith Merrow lesz Jeff Loomis fő partnere egy új projektben

Egy viszonylag ismeretlen portlandi stúdiózenésszel, Keith Merrow-val készít hamarosan új nagylemezt Jeff Loomis. A pontos paraméterek még nem ismertek, de az album minden bizonnyal még idén megjelenik.

„Jeff és én már beszélgetünk erről egy ideje, és most tűnik megfelelően az időzítés", mondja az együttműködésről Merrow. „Hamarosan megkezdjük a munkát némi új zenén, és már a gondolat is hihetetlenül motivál!" Maga Keith amúgy multihangszeres session-muzsikus, akinek fő hangszere mégis a gitár, első lemeze 2009-ben jelent meg The Arrival címmel. Loomis korábban már játszott egy szólót Merrow második nagylemezén, a teljes egészében instrumentális, 2011-es Awaken The Stone Kingen.

Loomis két éve lépett ki a Nevermore-ból, azóta szólókarrierjére koncentrál, de tavaly ősszel már nem zárta ki teljesen, hogy valamikor ismét együtt zenéljen Warrel Dane-nel és Jim Shepparddal. „Tizennyolc év hosszú idő egy bandában... Be kellett fejezni, mert új zenei irányba akartam fordulni. Nem mondom azt, hogy a Nevermore soha többé nem fog összejönni, vagy nem lesz valamiféle újjálakulás, netán egy fesztiválos dolog valamikor a közeljövőben, de jelen pillanatban félretettem a dolgot. Meglátjuk, mit hoz a jövő", nyilatkozta akkor.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 neal and jack and me 2013-01-15 21:37
egyetértek. nagy király a fickó.
Idézet
 
 
+2 #1 degradalt 2013-01-15 19:51
imádom!!! mind a három lemezét szanaszét hallgatom, nagyon nagy gitáros, és amit összehoznak loomissal az biztos ütni fog.
az a a baj, hogy itthon még mindíg a satriani féle instrumentális gitárlemezek az ismertek, amivel nem lenne baj, de ne felejtsük el, hogy a keményebb vonalon is vannak nagyon jó gitárosok!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.