Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kedden nem lesz Architects a Parkban, de novemberben jönnek hozzánk

Családi problémák miatt sajnos összes nyári koncertjét törölte a brit Architects, így nem lesznek ott június 14-én, a Budapest Parkban rendezett nagyszabású metalcore-minifeszten sem. November 1-re ugyanakkor már lekötöttek nekik egy düreres klubbulit.

0308arch

„Sajnálattal kell értesítsünk benneteket, hogy az Architects családi vészhelyzet miatt kénytelen volt lemondani a mai svájci fellépését és az összes többi nyári dátumát. Ez érinti a június 14-i parkos koncertet is”, áll a New Beat közleményében. „A zenekar ügynökségével karöltve azon dolgozunk ezekben a percekben is, hogy megfelelő pótlással tudjunk szolgálni a keddi line-uphoz. Amennyiben friss híreink lesznek, azonnal megosztjuk veletek. A zenekarnak és az érintetteknek pedig a legjobbakat kívánjuk a nehéz időkben!”

A május végén kiadott új lemezt, az All Our Gods Have Abandoned Ust népszerűsítő brit metalcore-osok tehát nem lesznek ott kedden a Budapest Parkban. Ugyanakkor a februári fellépésnek ősszel mindenképpen lesz folytatása így is, hiszen a napokban, még a mostani koncertlemondás előtt, attól függetlenül jelentett be szintén a New Beat egy önálló őszi magyar klubbulit november 1-re. Ekkor a Dürerben játszik majd az Architects további vendégek társaságában. Részletek itt.

Június 14-én, a Budapest Parkban egyelőre tehát a Killswitch Engage, az August Burns Red, az Atreyu és a Bury Tomorrow fellépése biztos. További részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.