Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Karma címmel, neves vendégdobosokkal érkezik Mátyás Attiláék új albuma

2015 márciusában jelenik meg a Mátyás Attila Band legújabb nagylemeze. Az előzményekhez képest újdonságot jelent, hogy a Karma című albumon az ország neves ütősei játszanak, szám szerint hatan.

0303ma

Kiss Endi (Hooligans), Zana Zoli (Sex Action), Bánfalvi Sanyi (Ákos, Neck Sparin, Magma Rise), Szűcs Péter (ex-Superbutt, Ørdøg), illetve a zenekar régi és új dobosa, Gerő Balázs, illetve Juhász „Kicsi” Attila is dobol Mátyás Attila új nagylemezén A dalok elkészítése, illetve rögzítése emberfeletti munkát jelentett Mátyás Attila számára, hiszen nemhogy egy dobfelvételt, hanem egy próbát is egy nem könnyű összeegyeztetni egy olyan elfoglalt zenésszel, mint például Ganxsta Zolee, és ő csak egyike a dobosoknak. „Mivel minden szám különbözik úgy dinamikájában, mint hangulatában, ezért szerettem volna hangzásban is megkülönböztetni őket”, mondja a lemezről Matyi. „Tudtam, hogy nagyon nagy munka lesz, de úgy éreztem, most ezt kell csinálnom, és megérte. Az utolsó fázisban vagyunk, jelenleg épp Szűcs Szabolcs hangmérnök fejezi be az anyagot a TrashHill Stúdióban."

A Bye-Bye-Bye című dal szöveges videója már elérhető, a lemezbemutató koncert pedig március 7-én lesz az Akváriumban, ahol a Hollywoodoo lesz az este vendégzenekara. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.