Shock!

július 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kamelot: hallgasd meg az első új dalt!

0125kamelotMájus 8-án jelenik meg a Kamelot új nagylemeze, a Haven. A zenekar most közzétette a Veil Of Elysium című szám szöveges videóját.

„Van egy olyan kicsengése a lemeznek, hogy az egész világ megőrült”, mondja a friss lemezről Thomas Youngblood gitáros. „Egy nagy fekete felhő kezd leereszkedni a világunkra, mi pedig azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk a mögüle sütő napfényt egy albummal, amely egyszerre sötéten melankolikus és felemelő – egy olyan lemez, ami tényleg menedéket jelent a hallgatók számára ebben a megbolondult világban. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk a lemez dalaira és ezek változatosságára.”

A zenekarnak ez lesz a második albuma Tommy Karevikkel a mikrofonnál, aki igen nagy sikerrel mutatkozott be a 2012-es Silverthornon. A Sascha Paeth producerrel és Jacob Hansen hangmérnökkel készült albumon vendégként olyan előadók bukkannak fel, mint Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Troy Donockley (Nightwish) vagy Charlotte Wessels (Delain), a borító pedig Stefan Heilemann munkája. A Kamelot már le is forgatta az első klipet a lemezhez Belgrádban, de egyelőre még nem tudni, melyik szám lett a kiválasztott.

0311kamcAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Fallen Star
02. Insomnia
03. Citizen Zero
04. Veil Of Elysium
05. Under Grey Skies
06. My Therapy
07. Ecclesia
08. End Of Innocence
09. Beautiful Apocalypse
10. Liar Liar (Wasteland Monarchy)
11. Here's To The Fall
12. Revolution
13. Haven

Emellett a limitált digibook kiadásban lesz egy bónuszdiszk is, rajta instrumentális, nagyzenekari, akusztikus vagy adott esetben akár zongorás dalváltozatokkal. A kiadó a Napalm Records. A zenekar márciusban kezdi a koncertezést Nagy-Britanniában, majd Észak-Amerika és az európai fesztiválok következnek. Az önálló európai turné ősszel startol, és Youngbloodék karrierjük eddigi leggrandiózusabb főzenekari körútjának ígérik.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.