Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Június 6-án Budapesten koncertezik az Atreyu

Októberben jelent meg az Atreyu legutóbbi lemeze, az In Our Wake. A zenekar a turné keretében Magyarországon is fellép június 6-án.

0907atreyu

Ősszel jelentette meg visszatérése utáni második nagylemezét az Atreyu. Az In Our Wake három évvel követte a sorban a legutóbbi Long Live-et, és ismét eddigi legslágeresebb lemezük, a 2007-es Lead Sails Paper Anchor producerével, John Feldmannal készítették. „Úgy érzem, ez lesz az a lemez, amely később beugrik majd az embereknek a zenekarról", mondta az anyagról Brandon Saller dobos. „Azért mondom ezt, mert itt hallhatók az Atreyu legjobb dolgai. Valami olyasmit folytatunk, amit nagyon régen kezdtünk el. Számomra ez a zenekar jelent mindent. Hihetetlen mélységeket és magasságokat jártunk meg. Volt, hogy imádtuk egymást, és előfordult, hogy meg akartuk ölni egymást. És valahogy, húsz évvel később ez az egész egy új szintre jutott. Érzem, hogy élünk, és az Atreyu sosem égett nagyobb tűzzel, mint most."

A zenekar júniusban Magyarországon is bemutatja a lemezt: június 6-án Budapesten, az A38 Hajón koncerteznek. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.