Shock!

március 07.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Juhász Marci nélkül megy tovább a Nomad

Távozik a Nomad soraiból Juhász Marci énekes. A frontember és a csapat egyaránt folytatja a zenélést, csak külön utakon.

0128nomad

Alapvető változásról számolt be a Nomad zenekar. „Az elmúlt időszak mindannyiunk számára, így a zenekarunk életébe is változást hozott”, írják. „Szeretett Marcink és a Nomad útjai most elválnak, és külön utakon folytatjuk tovább. Mindez történik mindannyiunk részéről a legnagyobb barátságban, egymás támogatásával! A Nomad életünk fontos része lett az évek során, amire mindnyájan büszkén tekintünk, mégis úgy érezzük, hogy ebben a formában és felállásban, amit lehetett, azt kihoztuk magunkból. Mindnyájunknak szüksége van új kihívásokra, felfrissülésre és zenei változásra, hogy zenénkkel még jobban összekapcsolódhassunk veletek ezekben a nehéz időkben. Közös megegyezés alapján, a döntésről és annak részleteiről nem kívánunk nyilatkozni.”

A felek természetesen folytatják tovább: Juhász Marci gőzerővel dolgozik első, saját dalokból álló lemezén, amelyet még idén szeretne megjelentetni. Ugyanígy a Nomad sem áll le. „Az elmúlt év rengeteg új zenei inspirációt hozott, és körvonalazódik egy új, számunkra is megújulást hozó anyag. Amint megtaláljuk Marci méltó utódját, nekiállunk a hatodik Nomad-lemez felvételeinek. Ezzel a kis videóval szeretnénk köszönetet mondani nektek, szeretett közönségünknek, hogy kitartotok mellettünk és megköszönni, hogy számíthatunk rátok a jövőben is. Köszönjük, ha hozzánk hasonlóan, ti is pozitívan álltok ehhez a változáshoz, és köszönjük a bizalmatokat a folytatáshoz, hogy zenénkkel továbbra is adni tudjunk nektek.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.