Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Judas Priest: bemutatták a Crown Of Horns klipjét

Március 8-án jelenik meg a Judas Priest új albuma, az Invincible Shield, amelyről most bemutatták a Crown Of Horns klipjét. A zenekar július 13-án a Rockmaratonon is fellép.

judas_priest_k2022_05

Március 8-án lát napvilágot a Sony Music gondozásában a Judas Priest új nagylemeze, az Invincible Shield. A produceri feladatokat ismét az egyben a banda turnégitárosaként is funkcionáló Andy Sneap látta el, és a dalok megírásából természetesen a Parkinson-kóros megbetegedése miatt a turnéfronton évek óta inaktív Glenn Tipton gitáros is kivette a részét.

A Priest legutóbbi nagylemeze a 2018-as Firepower volt. Utóbbihoz képest Richie Faulkner gitáros egy korábbi interjúban változatosabbnak, sokszínűbbnek ígérte a friss dalokat. „Mindenképpen több irányba kalandoztunk ezen a lemezen – mondta Faulkner az Audio Ink Radiónak. – Kicsit több az összetettebb, zeneileg bonyolultabb rész is. Korábban egyszer azt mondtam, progresszívebb, mire az internet ízekre szaggatott emiatt, de abban az értelemben valóban progresszív a lemez, hogy a dalok nem a verze-refrén-verze-refrén-szóló-refrén-vége szerkezetet követik. Letértünk erről az ösvényről, de mondjuk úgy, mint annak idején a Sinnerben, a Tyrantben és társaikban. Tehát több a zenében a '70-es évekbeli Priest, amit gitárosként igencsak díjazok. De ezzel együtt sem retrós a cucc, semmilyen érteleben sem. Vagyis a progresszív értelemben tükröződik a dalokban a '70-es évek Priestjének hatása, a megszólalás viszont 2023-as Priest."

judaspriest_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Panic Attack
02. The Serpent And The King
03. Invincible Shield
04. Devil In Disguise
05. Gates Of Hell
06. Crown Of Thorns
07. As God Is My Witness
08. Trial By Fire
09. Escape From Reality
10. Sons Of Thunder
11. Giants In The Sky
12. Fight For Your Life (bónusz)
13. Vicious Circle (bónusz)
14. The Lodger (bónusz)

A zenekar most közzétette a Crown Of Horns hivatalos klipjét. A Priest lemezbemutató turnéja március 11-én startol Glasgow-ban, méghozzá a Saxon és a Uriah Heep társaságában, az eddig bejelentett önálló állomások közül hozzánk legközelebb Bécsben, április 1-jén lehet elcsípni őket. A fesztiválszezonban hozzánk is jönnek majd: július 13-án, szombaton a Rockmaratonon játszanak. A rendezvény további fellépői az Amorphis, a Beast In Black, a Marduk, az Uada, az Accept, a Destruction, az Igorrr, a Krisiun, a The 69 Eyes, az Alestorm, az annisokay, az Evil Invaders és a Rotting Christ. A rendezvényről további részletek itt. A szervezőkkel készített interjúnkból a háttérről is mindent megtudhatsz.

 

Hozzászólások 

 
#3 queensryche999 2024-02-05 20:52
Eddig (számomra) nem egy Firepower szint, de azért kellemes és örülök, hogy még vannak.
Idézet
 
 
#2 Józsa Attila 2024-02-05 20:13
Idáig amit feltették a lemezről az nagyon jó.
Idézet
 
 
#1 Medve László 2024-02-05 17:36
Oké, most valamire tényleg ráéreztek. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.