Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövőre ismét turnéra indul a Ratt

2018-ban már biztosan turnéra indul a Ratt, akik Bobby Blotzer dobos nélkül kezdtek új fejezetet. Előbb-utóbb valószínűleg egy új lemez is megjelenik a csapattól.

1130ratt

Egy friss facebookos bejegyzés szerint 2018-ban mindenképpen turnézni fog a Stephen Pearcy énekessel, Warren DeMartini gitárossal, Juan Croucier basszusgitárossal, illetve Carlos Cavazo gitárossal és Jimmy DeGrasso dobossal felálló Ratt. Az ötös sikerrel golyózta ki Bobby Blotzer dobost a bandából, miután utóbbi saját, Rattnek hívott haknicsapatával koncertezgetett az Egyesült Államokban. Több információt egyelőre nem tudni, de minden bizonnyal alaposabb mozgást terveznek az eddigi szórványosabb aktivitásoknál.

A csapat már írt új dalokat is a 2010-es Infestation folytatására, de a frontember szerint a dolog kicsit még odébb van. „Írtunk pár dalt, és jók is”, mondta Pearcy még nyáron a The Classic Metal Show-nak. „Várjuk, hogy összeálljon, de a Rattnél az ilyesmi azért elég időigényes. A Smash lemezem nagyjából egy év alatt állt össze, szóval a Rattnek ugyanez kábé két évet vesz majd igénybe. Ez lesz talán a tizedik stúdiólemezünk, vagy nem is tudom pontosan (valójában a nyolcadik – a szerk.), szóval tényleg ütnie kell. Ha ez az utolsó a sorban, akkor kinyilatkoztatást kell tennünk vele, vagy egyszerűen nem teljesítettük a feladatunkat.”

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 queensryche999 2017-12-28 15:14
Csak ne várjanak túl soká az előbb-utóbbal. Az Infestation óta így is eltelt 7 és fél év. Remélem nem lesz kerek évforduló, mire kigurul a következő - minden bizonnyal valóban utolsó - Ratt lemez. Nagyon várom.

www.youtube.com/watch?v=iuk8rWhHGs4
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.