Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő júliusban Budapesten koncertezik a Rammstein

Ahogy azt a Rammstein idei európai turnéjának utolsó, belgiumi állomásának búcsúképein is sejteni lehetett a kivetítőn látható jövő évi dátum, majd a többek között magyarországi zászló láttán, jövő júliusban Budapestre is megérkezik a nagyszabású stadionturné, méghozzá a Puskás Arénába.

rammstein_k2022_01

Hogy pontosan mit jelent ez a turné, arról már számtalan újság beszámolt idén, így mi is láttuk két alkalommal, először Prágában, majd Oslóban: akkora színpadot, ami időnként túllóg a stadion tetején is, tűzzel és lánggal bevilágított show-t, a Rammstein színpadi szarkasztikus humorát és szenvedélyét – és mindezt stílusban, méretben és minőségben valóban egyedülálló módon prezentálva. A zenekar egyébként 2011-ben járt utoljára nálunk, akkor még a Papp László Arénában.

A 2023-as stadionturnék európai állomásai:0901_rammstein
május 22. Litvánia, Vilnius, Vingio Parkas
május 27. Finnország, Helsinki, Olympiastadion
május 28. Finnország, Helsinki, Olympiastadion
június 2. Dánia, Odense, Dyrskueplads
június 7. Németország, München, Olympiastadion
június 8. Németország, München, Olympiastadion
június 14. Szlovákia, Trenčín, Trenčíni Reptér
június 17. Svájc, Bern, Stadion Wankdorf
június 18. Svájc, Bern, Stadion Wankdorf
június 23. Spanyolország, Madrid, Estadio Cívitas Metropolitano
június 26. Portugália, Lisszabon, Estádio Da Luz
július 1. Olaszország, Padova, Stadio Euganeo
július 6. Hollandia, Groningen, Stadspark
július 11. Magyarország, Budapest, Puskás Aréna
július 15. Németország, Berlin, Olympiastadion
július 16. Németország, Berlin, Olympiastadion
július 22. Franciaország, Párizs, Stade de France
július 26. Ausztria, Bécs, Ernst-Happel Stadion
július 30. Lengyelország, Chorzów, Stadion Śląski
augusztus 4. Belgium, Brüsszel, King Baudouin Stadium

Jegyek szeptember 8-án, csütörtökön 10 órától kaphatók. A budapesti belépők a www.livenation.hu oldalon keresztül érhetők el. A turnéval kapcsolatos információk és hivatalos jegyértékesítési linkek a rammstein.com/tickets oldalon találhatók. A Rammstein rajongói klub, a LIFAD tagjainak elővásárlási lehetőséget biztosítanak szeptember 6-án 10 órától, 24 órán keresztül. Annak érdekében, hogy minél több rajongó tisztességes áron vásárolhasson jegyet, a szervezők azt javasolják: minden rajongó, aki szeretne jegyet vásárolni, előzetesen hozzon létre ügyfélfiókot a hivatalos jegyterjesztőnél, hogy később, az értékesítés kezdetén gyorsabban tudja lebonyolítani a rendelési folyamatot.

A Rammstein jegyek személyre szabottak. Ez azt jelenti, hogy minden belépő az adott jegyen megnevezett személyhez kötődik, így a névre szóló Rammstein-belépők átruházása vagy bármilyen továbbítása tilos. Ezzel kapcsolatos további részletek a hivatalos jegyértékesítő oldalán találhatók, illetve a jegyvásárlás folyamatában kaphatók. Ez a speciális és tudatos szabályozás azt a célt szolgálja, hogy minél több rajongónak legyen esélye tisztességes, és nem túlzott áron történő jegyvásárlásra.

 

Hozzászólások 

 
#6 nemmondommeg 2022-09-06 20:05
Nem lesz drágább csütörtökön.
És messze a turné legolcsóbb koncertje a budapesti, Berlinben pl a feuerzone 150 eur (60 ezer forint).
Idézet
 
 
#5 Ronin 2022-09-06 16:17
LIFAD elővétellel a "feuerzone" jegy volt 37000Ft (Én ezt vettem)
A legdrágább (ülő)jegy 40000Ft, sima álló 25000Ft. (Egyik se Ft-ra pontosan ennyi, kerekítve írtam.) A lényeg, hogy 40000Ft volt a legdrágább jegy, a többi olcsóbb értelemszerűen.
A többire nem emlékszem, azt hiszem összesen 5 kategória van/volt.

Most mondhatjuk, hogy ez "nem is drága" (vagy inkább úgy, hogy durvábbra is fel voltam készülve), tekintve, hogy a 2018-as Metallicára 31000Ft volt az állójegy emlékeim szerint.

Azt nyilván nem tudom, hogy a 8-án kezdődő "normál" árusításnál ugyanilyen árak lesznek-e.
Idézet
 
 
#4 Edward_Richtofen 2022-09-04 14:31
A varsói koncertre júliusban vettem jegyet, akkor egy személy/2 jegy volt a limit, én úgy tudom ez nem változott, és ez vonatkozik a LIFAD tagokra is.
Idézet
 
 
#3 Balu9494 2022-09-01 13:38
Ugye jól értelmezem, hogy Én a szokásos koncertre járós cimboráimnak sem vehetek jegyet? Mindenkinek saját magának kell megvennie? Valaki ha leírná egyértelműbben megköszönném.

De vehetsz, csak meg kell adnod a cimboráid nevét és születési dátumukat. Legalábbis 3 éve én tudtam venni a barátaimnak is (Bécs-oeticket). Mondjuk biztosan lesz egy limit, amennyit egy tranzakcióban maximálisan vehetsz, de 2-3 jegyet szerintem tudsz majd venni egyszerre.
Idézet
 
 
#2 GL1982 2022-09-01 13:23
De vehetsz, csak meg kell adni a nevüket úgy, ahogy a személyin jogsin stb. szerepel mert a bejáratnál ellenőrzik. Legalábbis három éve Bécsben idén meg Klagenfurtban is elkérték tőlem és megnézték
Idézet
 
 
#1 Kisbasz1231 2022-09-01 12:12
"A Rammstein jegyek személyre szabottak. Ez azt jelenti, hogy minden belépő az adott jegyen megnevezett személyhez kötődik, így a névre szóló Rammstein-belépők átruházása vagy bármilyen továbbítása tilos. Ezzel kapcsolatos további részletek a hivatalos jegyértékesítő oldalán találhatók, illetve a jegyvásárlás folyamatában kaphatók. Ez a speciális és tudatos szabályozás azt a célt szolgálja, hogy minél több rajongónak legyen esélye tisztességes, és nem túlzott áron történő jegyvásárlásra."


jUgye jól értelmezem, hogy Én a szokásos koncertre járós cimboráimnak sem vehetek jegyet? Mindenkinek saját magának kell megvennie? Valaki ha leírná egyértelműbben megköszönném.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.