Shock!

május 27.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Jövő héten jön a kettes Art Of Anarchy, hallgasd meg a Changed Man dalt!

1008aoaMárcius 24-én jelenik meg az Art Of Anarchy új nagylemeze, a The Madness, amelyről most bemutatták a negyedik dalt is. A Ron „Bumblefoot” Thalt és John Moyert is soraiban tudó csapat új frontembere Scott Stapp, aki a néhai Scott Weiland örökébe lépett a zenekarban.

Március végén második lemezével jelentkezik a Jon Votta gitáros és tesója, Vince Votta dobos alapított Art Of Anarchy, ahol rajtuk kívül John Moyer (Disturbed, Adrenaline Mob) basszusgitározik és Ron „Bumblefoot” Thal (Guns N’ Roses) gitározik, az új frontember pedig Scott Stapp lett az első albumot feléneklő, de azóta elhunyt Scott Weiland posztján. A Creed énekese az utóbbi években leginkább csak súlyos magánéleti problémái és pszichés zavarai révén került be a hírekbe, de most már állítólag teljesen rendben van, és mivel a zenekarból senki sem drogozik vagy iszik, állítólag a munkakörnyezet is a lehető legmegfelelőbb számára.

artofanarchy_cA The Madness dallistája az alábbi lesz:

01. Echo Of A Scream
02. 1,000 Degrees
03. No Surrender
04. The Madness
05. Won't Let You Down
06. Changed Man
07. A Light In Me
08. Somber
09. Dancing With The Devil
10. Afterburn

Mivel a zenekar tagjainak Moyert leszámítva nem nagyon van most másokhoz kötött elfoglaltsága, az idei év akár az Art Of Anarchy tényleges felfuttatásával is telhet, ez ugyanis a 2015-ös debüt esetében elmaradt. A már ismert címadó, a No Surrender és az Echo Of A Scream mellett most a Changed Mant is meg lehet hallgatni a csapattól.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.