Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jordison-túltengés új Vimic-klippel és Sinsaenum-EP-vel

My Fate címmel harmadik dalát is bemutatta a Joey Jordison-féle Vimic, akik hamarosan kiadják első nagylemezüket. A Slipknot volt dobosa emellett már a jövő héten kiad egy előzetes, kétszámos EP-t másik projektjével, a Csihar Attilát is soraiban tudó Sinsaenummal.

0506vimic

A Korn turnéiról háttérvokalistaként és extra ütősként ismert Kalen Chase Musmecci énekes, Jed Simon gitáros (Strapping Young Lad, Scar The Martyr), Kyle Konkiel basszer (Scar The Martyr) és Matthew Tarach billentyűs bútorozott össze Joey Jordisonnal a Vimic nevű új csapatban, amely Open Your Omen címen készítette el első nagylemezét. Az album producere a korábban a The Pretty Reckless-szel és a We Are Harlottal dolgozó Kato Khandwala volt, és a Roadrunnernél jelenik meg valamikor idén: a Simple Skeletons és a She Sees Everything már ismert pár hete, és most a My Fate videója is elkészült.

Mint a fentiekből is sejthető, a Vimic a Scar The Martyr romjain formálódott, ám Joey teljesen tiszta lappal akart indulni, miután kirúgták a Slipknotból, ezért döntött végül egy új banda beindítása mellett – amely egyébként hasonlóan működik, mint elődje. A zenekar turnézni is akar majd. Joey emellett ugyanakkor egy Sinsaenum nevű friss projekttel is mozog, amelyben Frédéric Leclercq, a Dragonforce basszere és Csihar Attila, a Mayhem frontembere is vele játszanak. Ettől a formációtól június 6-án érkezik egy kétszámos előzetes single, rajta két dallal: a Death Is The Beginning csak itt szerepel majd, a The Forgotten One azonban a majdani nagylemezen is helyet kapott.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.